Το Mad Max: Fury Road είχε πολλά φανταστικά στοιχεία, αλλά λίγα έμοιαζαν τόσο λαμπρά όσο η σκληρή στάση της Charlize Theron ως Imperator Furiosa. Ο χαρακτήρας ήταν μια απόδειξη για το πόσες ακόμη συναρπαστικές ιστορίες θα μπορούσε να ονειρευτεί ο George Miller για το αγαπημένο του αποκαλυπτικό franchise.

Σε ένα κολασμένο μέλλον όπου οι παραδοσιακές κοινωνίες έχουν καταρρεύσει και οι πολύτιμοι φυσικοί πόροι όπως το νερό τρομάζουν, η Furiosa αφηγείται την ιστορία του πώς μια πολύ νεότερη εκδοχή της, η Anya Taylor-Joy αναγκάζεται να παλέψει για τη ζωή της αφού την απήγαγαν από το Green Place of Many Mothers από τον πολέμαρχο Dementus (Chris Hemsworth).

Το τρέιλερ είναι σκόπιμα ασαφές για το πόσα χρόνια περνούν αφότου η Furiosa της έκλεψαν αρχικά από την οικογένειά της και τη στιγμή που τελικά κάνει ένα διάλειμμα για τη δική της ελευθερία. Αλλά από τη στιγμή που η Furiosa είναι έτοιμη να πάρει το πεπρωμένο στα χέρια της, έχει ήδη δει αρκετά πώς άντρες όπως ο Dementus έχουν ξαναφτιάξει τον κόσμο με τις δικές τους εικόνες για να ξέρει ότι πρέπει να είναι αδίστακτη στον αγώνα της για την ελευθερία.