Το ιστορικό Green Park Athens ζωντανεύει ξανά τις Πέμπτες του καλοκαιριού με τα μοναδικά live που ετοίμασε ειδικά για το συγκεκριμένο χώρο ο Στέφανος Κάκκος.

Το ανακαινισμένο θρυλικό μαγαζί στη Μαυροματαίων 22 στο Πεδίο του Άρεως αποτελούσε κέντρο διασκέδασης και πολιτισμού τις δεκαετίες τις παλιάς καλής Αθήνας, καθώς από τη σκηνή του πέρασαν τα μεγαλύτερα ονόματα. Πλέον έχει ανοίξει ξανά τις πόρτες του για το κοινό, προκειμένου να αναβιώσει με τον πλέον σύγχρονο τρόπο τις καλύτερες στιγμές τις πρωτεύουσας.

«Νιώθω μεγάλη χαρά που ξεκινάω τις εμφανίσεις μου στο Green Park Athens. Πρόκειται για έναν ιστορικό χώρο, στο κέντρο της Αθήνας, μετά από μια σπουδαία ανάπλαση, με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον & μέσα από μια υπέροχη αισθητική, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του και προμηνύεται να αποτελέσει το νέο hot spot της πόλης», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Στέφανος Κάκκος.

Ο ταλαντούχος νέος performer, μαζί με πέντε υπέροχους σολίστες, ετοίμασε ένα πρόγραμμα γεμάτο φρεσκάδα & ενέργεια, ειδικά προσαρμοσμένο για τον ατμοσφαιρικό κήπο του Green park Athens.

Οι ζωντανές εμφανίσεις του Στέφανου Κάκκου θα φιλοξενούνται από την Πέμπτη 16 Ιουνίου και για κάθε Πέμπτη του καλοκαιριού.

ΑΠΕ-ΜΠΕ