Το 73ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου θα ανοίξει τις πύλες του στις 16 Φεβρουαρίου με την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «She Came to Me» της Rebecca Miller σύμφωνα με το Deadline. To πρωταγωνιστικό ζευγάρι είναι οι Anne Hathaway και Peter Dinklage.

Η ταινία διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη, και ακολουθεί τον συνθέτη Στίβεν Λόντεμ, ο οποίος έχει χάσει την έμπνευσή του. Με την βοήθεια όμως της συζύγου του Πατρίσια, ανακαλύπτει ξανά το πάθος για τη δημιουργία με ένα μοναδικό τρόπο.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανοίγουμε το φεστιβάλ με μια ακαταμάχητη κωμωδία η οποία βασίζεται στις οικείες καθημερινές διαμάχες που αντιμετωπίζει η δυτική κοινωνία», δήλωσαν οι διευθυντές της Μπερλινάλε Mariëtte Rissenbeek και Carlo Chatrian. Το «She Came to Me» είναι «μια μαγευτική ωδή στην ελευθερία της έκφρασης», προσθέτουν.

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι η Kristen Stewart θα είναι η πρόεδρος της διεθνούς κριτικής επιτροπής και ο Steven Spielberg θα ταξιδέψει στο Βερολίνο για να τιμηθεί με την Χρυσή ‘Αρκτο για τη συνεισφορά του στον κινηματογράφο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ