Το 14ο Athens Tattoo Convention είναι γεγονός. Για τους tattoo artists, αλλά και όσους αγαπούν τα τατού και τους αρέσει η urban αισθητική, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Γήπεδο TAE KWON DO και στην τριήμερη εμπειρία (13, 14 & 15 Μαΐου) του απόλυτου φεστιβάλ tattoo στον κόσμο.

Το Athens Tattoo Convention έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις καλύτερες διοργανώσεις τους είδους παγκοσμίως. Με 45.000 επισκέπτες την τελευταία χρονιά ο πήχης ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά!

Φέτος θα φιλοξενηθούν συνολικά 350 καλλιτέχνες: η αφρόκρεμα των tattoo artists από το εξωτερικό (Ευρώπη, Καναδά, Βραζιλία κλπ), all star προσωπικότητες της τέχνης της δερματοστιξίας και οι καλύτεροι Έλληνες καλλιτέχνες συναντιούνται, διαγωνίζονται και προβάλλουν την τέχνη τους, τα είδη τατουάζ που γνωρίζουν έκρηξη και αναγνώριση παγκοσμίως.

Και επειδή πρόκειται και για ένα τεράστιο urban party, το Athens Tattoo Convention είναι μια πλήρης εμπειρία που τα έχει όλα: Live Tattooing, Tattoo Contests, Dj sets, Live Bands (η εκρηκτική Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι η «mama sings fire» και θα κατακλύσει το stage το βράδυ του Σαββάτου), Food & Drinks, Art Exhibition Experience, Game Rooms, Graffiti Show, Bike and Skate Show, Κids Playground, Body Painting, Show Acrobatics.

Επιπλέον, για 6η συνεχή χρονιά το Athens Tattoo Convention δείχνει έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία στηρίζοντας από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του τη δράση του Οργανισμού Make A Wish. Πραγματοποιεί τις ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες μέσω της ενέργειας Star Your Body, στην οποία ο επισκέπτης κάνοντας ενα Tattoo απο επιλεγμένα σχέδια αστεριών, ενισχύει με το 100% του αντιτίμου τον οργανισμό.

Μέχρι σήμερα οι καλλιτέχνες του Convention έχουν ζωγραφίσει περισσότερα από 350 «αστεράκια της ευχής».

Σημειώνεται ότι εξαιτίας αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τη λίστα. Για τη ροή του κόσμου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται στο 6942293009 κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Info

14ο ATHENS TATTOO CONVENTION
13, 14 & 15 Μαΐου 2022
Γήπεδο TAE KWON DO
Παλαιό Φάληρο

Μέρες & Ώρες:
Παρασκευή 14:00 – 23:00
Σάββατο 12:00 – 23:00
Κυριακή 12:00 – 23:00

Τιμή Εισιτηρίου:
10€ ημερήσιο
20€ Τριήμερο.
Συμπεριλαμβάνονται και όλα τα events.

Περισσότερες πληροφορίες σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.