Μην ανησυχείτε, δεν χρειάζεται να είστε (ή να μοιάζετε με) τέρας για να μείνετε στο Shrek’s Swamp. Η Airbnb ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει ένα Σαββατοκύριακο διαμονής στο φανταστικό σπίτι από το franchise της DreamWorks.

Η κράτηση ανοίγει στις 13 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. τοπική ώρα για διαμονή μίας ή δύο διανυκτερεύσεων για έως και τρεις επισκέπτες στις 27-29 Οκτωβρίου.

Shrek
Πηγή: Airbnb

Φωλιασμένο βαθιά μέσα στα δάση των σκωτσέζικων Highlands και διακοσμημένο με τις άνετες ανέσεις που ο Shrek έχει συσσωρεύσει με τα χρόνια, ο βάλτος προσφέρει ένα απομονωμένο καταφύγιο. Αυτή η γεμάτη λάσπη, βρύα και θολό νερό όαση είναι μια άνετη απόδραση από τον έξω κόσμο και ένας τέλειος τρόπος για να αγκαλιάσετε την ομορφιά της φύσης.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής, οι επισκέπτες καλούνται να χαλαρώσουν στην ατμόσφαιρα του “κεριού από κερί στο αυτί”, να χαλαρώσουν με ένα παρφέ, να ανταλλάξουν ιστορίες γύρω από τη φωτιά μέχρι αργά το βράδυ, να απολαύσουν μια στοίβα φρεσκομαγειρεμένες βάφλες το πρωί και να απολαύσουν την απόλυτη ιδιωτικότητα του αξιόπιστου αποχωρητηρίου του Shrek.

Ο αξιαγάπητος βοηθός του Shrek, ο Γάιδαρος, είναι η φωνή πίσω από την επίσημη καταχώριση της Airbnb: «Είμαι ο βαλτοφύλακας όσο ο Shrek θα λείπει αυτό το Χάλογουιν, και είμαι απολύτως ευτυχής να σας προσκαλέσω για μια παραμυθένια διαμονή», αναφέρει η περιγραφή. «Ααα, και μην δίνετε σημασία στις πινακίδες ‘ΠΡΟΣΟΧΗ’. Πιθανότατα είναι για διακόσμηση».

Shrek
Πηγή: Airbnb

Ο βάλτος του Shrek είναι μία από τις πολλές καταχωρίσεις εμπνευσμένες από τον κόσμο της ψυχαγωγίας που έχει αναρτήσει η Airbnb τους τελευταίους μήνες. Εκτός από ένα σωρό διασημότητες που έχουν καταχωρήσει τα σπίτια τους (όπως η Gwenyth Paltrow, η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher), έχουν επίσης αναρτηθεί δεκάδες καταχωρήσεις εμπνευσμένες από πολυσυζητημένες σειρές και ταινίες, όπως το Dreamhouse της Barbie στο Μαλιμπού και η αγαπημένη pub του Ted Lasso.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την κράτηση διαμονής στο Shrek’s Swamp στο airbnb.com.

Πηγή: Variety