Όχι ότι περιμέναμε κάτι λιγότερο από αυτήν, αλλά, να, η Τέιλορ Σουίφτ σπάει νέο ρεκόρ στα βραβεία Grammy με την τελευταία της υποψηφιότητα για το τραγούδι της χρονιάς.

Οι υποψηφιότητες του «Anti-Hero» κάνουν την Τέιλορ Σουίφτ την πρώτη τραγουδοποιό που συγκεντρώνει επτά υποψηφιότητες στην κατηγορία για το τραγούδι της χρονιάς ξεπερνώντας τον Σερ Πολ Μακάρτνεϊ και τον Λιονέλ Ρίτσι, που έχουν από έξι.

Είναι επίσης υποψήφια στις κατηγορίες άλμπουμ και δίσκος της χρονιάς μαζί με τις Ολίβια Ροντρίγκο, Μάιλι Σάιρους και SZA. Η Λάνα Ντελ Ρέι και η Ντούα Λίπα είναι μεταξύ των άλλων υποψηφίων για το τραγούδι της χρονιάς. Οι Μπίλι Άιλις, Τζον Μπατίστ και SZA διεκδικούν επίσης το βραβείο στην κατηγορία.

Η υποψηφιότητα της Τέιλορ Σουίφτ για το άλμπουμ της χρονιάς για το «Midnights» είναι η έκτη της σε αυτή την κατηγορία – και την ισοφαρίζει με την Μπάρμπρα Στρέιζαντ στις περισσότερες υποψηφιότητες για γυναίκα καλλιτέχνη. Αν κερδίσει, θα γίνει η πρώτη καλλιτέχνιης που θα κερδίσει τέσσερις φορές το άλμπουμ της χρονιάς.

Σημειώνεται, ότι ήταν πιο δύσκολο για τους καλλιτέχνες να μπουν στη λίστα των Grammy φέτος λόγω των νέων κανόνων. Οι διοργανωτές μείωσαν τον αριθμό των διαθέσιμων υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία από 10 σε 8.

Τα φετινά βραβεία Grammy θα πραγματοποιηθούν στις 4 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες, ενώ οι οικοδεσπότες δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Με πληροφορίες από BBC