Το “Mission: Impossible – Dead Reckoning” είναι μία ανάσα από την αμερικάνικη πρεμιέρα στο Paramount+.

Το έβδομο κεφάλαιο του διάσημου franchise της Paramount Pictures θα είναι διαθέσιμο από τις 25 Ιανουαρίου στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Η ταινία η οποία έχει μια μικρή αλλαγή στον τίτλο της, καθώς το πρώτο μέρος (Part 1) έχει αφαιρεθεί θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως μέσω της πλατφόρμας από τον Φεβρουάριο.

Σημειώνεται ότι η μικρή αλλαγή έγινε λόγω αναβολής της πρεμιέρας της επερχόμενης όγδοης ταινίας που είχε τον τίτλο “Dead Reckoning Part Two“, εξαιτίας της απεργίας των ηθοποιών του Χόλιγουντ. Έτσι από τις 28 Ιουνίου του 2024 αναμένεται στις 23 Μαΐου του 2025, με νέο τίτλο, αναφέρει το Variety.

Στο “Mission Impossible 7” ο Ίθαν Χαντ μαζί με την IMF ομάδα του «αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους, καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται από έναν μυστηριώδη και πανίσχυρο εχθρό». Στο πλευρό του Tom Cruise πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, Pom Klementieff, Simon Pegg και Vanessa Kirby.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Christopher McQuarrie ο οποίος θα βρίσκεται στο τιμόνι και της όγδοης επικίνδυνης αποστολής του Cruise με πολλούς παλιούς συμπρωταγωνιστές του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ