Όλα τα είδη χαριτωμένων χαρακτήρων δημιουργεί από τον αφρό των τρισδιάστατων latte της η Ιαπωνίδα καλλιτέχνις Runa Kato.

Ένας από τους πλέον πρόσφατους που τραβά την προσοχή μας είναι ένας γεματούλης Slowspoke (ένα είδος Pokémon), ο οποίος έχει ξαπλώσει πάνω σε έναν καπουτσίνο, με μια κοιλίτσα τόσο στρογγυλή που το κουταλάκι μοιάζει να αναπηδά επάνω της.

Η Kato ξεκίνησε ως καλλιτέχνις του latte το 2018 και από τότε έχει δημιουργήσει πάνω από 100.000 καλλιτεχνικά latte. Το αχανές ντοσιέ της υπερηφανεύεται για τόσο διαφορετικούς χαρακτήρες όσο ο Picachu και ο Totoro, ο Μπομπ Σφουγγαράκης και ο Σπάιντερ-Μαν.

Η Kato δεν προσθέτει απλά και μόνο λίγες «μουτζούρες» στο χρώμα του καφέ και μια ποσότητα αφράτου αφρού. Στην πραγματικότητα μάς ζητά να παίξουμε με τον latte μας.

Η δισδιάστατη τέχνη της latte είναι ιδιαίτερα ελκυστική και προτρέπει για διασκεδαστική φωτογραφία, αλλά η τρισδιάστατη τέχνη της ζητά σκούντηγμα με το κουταλάκι και πάτημα με το δάχτυλο.

Στον λογαριασμό της στο Instagram έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε τη 2D και 3D τέχνη latte της Runa Kato, με χαρακτήρες από το «Animal Crossing», το «Pokémon» και πολλά άλλα anime.

ΑΠΕ-ΜΠΕ