Ο Louis C.K. είναι το θέμα ενός νέου ντοκιμαντέρ με τίτλο “Sorry/Not Sorry”, το οποίο εξετάζει την επιστροφή του διάσημου stand-up κωμικού και δίνει φωνή στις γυναίκες που αντιμετώπισαν συνέπειες αφότου μίλησαν για τη σεξουαλική του παραβατική συμπεριφορά.

Πέρα από την εξέταση του πώς ο κωμικός επανήλθε από το γεγονός ότι κατηγορήθηκε για σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά από πέντε γυναίκες το 2017 και στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι οι ισχυρισμοί ήταν αληθινοί, το “Sorry/Not Sorry” δίνει χώρο στις Jen Kirkman, Abby Schachner και Megan Koester να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους με τον C.K.

Στο τρέιλερ, η Schachner κάνοντας μαύρο χιούμορ, λέει: «Όταν είπα ότι ήθελα να συνεργαστώ με τον Louis C.K. θα έπρεπε να ήμουν πιο συγκεκριμένη».

Σε σκηνοθεσία των Caroline Suh και Cara Mones, το “Sorry/Not Sorry” περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις με τους δημοσιογράφους Melena Ryzik, Cara Buckley και Jodi Kantor που αποκάλυψαν την ιστορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς του C.K. μαζί με τον ιδιοκτήτη του Comedy Cellar, Noam Dworman, τον κωμικό Michael Ian Black και τον συνδημιουργό του “Parks and Recreation”, Michael Schur. Συμμετέχουν επίσης κριτικοί κινηματογράφου όπως ο Wesley Morris των New York Times και η Alison Herman του Variety.

Το ντοκιμαντέρ “Sorry/Not Sorry” θα προβληθεί σε επιλεγμένες αίθουσες στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη στις 12 Ιουλίου και θα κυκλοφορήσει σε video on demand την ίδια μέρα.

Το 2022, η επιστροφή του Louis C.K. εδραιώθηκε όταν κέρδισε το Grammy Καλύτερου Κωμικού Άλμπουμ για το comedy special του 2020 “Sincerely Louis C.K.”, στο οποίο αστειεύτηκε για τη σεξουαλική του παραβατικότητα.

Πηγή: Consequence