Η Natalie Portman ρίχνει φως στην ιστορία της ποδοσφαιρικής ομάδας Angel City Football Club στο Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ στο ντοκιμαντέρ «Angel City». H εταιρεία παραγωγής HBO ανακοίνωσε χθες τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ, η οποία θα αφηγείται την πορεία της ομάδας Angel City Football Club στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Γυναικών των ΗΠΑ.

Η σειρά τριών μερών πηγαίνει στα παρασκήνια της ομάδας που ιδρύθηκε από γυναίκες. Η Natalie Portman – μια από τις συνιδρυτές της ομάδας – είναι εκτελεστική παραγωγός στο Angel City μαζί με τους βραβευμένους με Όσκαρ Elizabeth Chai Vasarhelyi και Jimmy Chin. Η σκηνοθεσία της σειράς έγινε από την Arlene Nelson, της οποίας τα προηγούμενα έργα περιλαμβάνουν τα Naked States και Gutsy του HBO.

Πηγή: ANGEL CITY FC

«Μερικές φορές κάνεις ακατόρθωτα όνειρα και τα αφήνεις να φύγουν και λες: “Ω, αυτό είναι ανόητο”. Αλλά μερικές φορές κάποιος που αγαπάς και σέβεσαι σου λέει: “Όχι, αυτή είναι μια καλή ιδέα. Συνέχισε», αφηγείται η Portman σε απόσπασμα του ντοκιμαντέρ, στο οποίο προβάλλονται συγκινητικές και θριαμβευτικές στιγμές από τα παρασκήνια και στο γήπεδο, καθώς η ομάδα ξεκινά αυτό που η ηθοποιός χαρακτηρίζει «μία από τις πιο εξαιρετικές περιπέτειες» της ζωής της.

Πηγή: People, Angel City FC