Αφού αποκάλυψαν ότι οι ambassadors του Record Store Day 2024 θα είναι οι Paramore, οι υπεύθυνοι μοιράστηκαν τώρα τον πλήρη κατάλογο των αποκλειστικών και περιορισμένων τίτλων που θα κυκλοφορήσουν για την ετήσια γιορτή της κουλτούρας των δίσκων και των ανεξάρτητων δισκογραφικών.

Τα σημαντικότερα ονόματα της φετινής λίστας περιλαμβάνουν νέα άλμπουμ από τους Pearl Jam και Neil Young & Crazy Horse με τα “Dark Matter” και “FU##IN’ UP”, τον Notorious B.I.G. με το “Ready to Die Instrumentals”, μια συλλογή 4LP με τα “Asylum Albums” της Linda Ronstadt, μια πολυαναμενόμενη επανέκδοση του “Winter in America” των Gil Scott-Heron και Brian Jackson, και το ντεμπούτο σε βινύλιο του ομώνυμου δίσκου του 2005 από τους Team Sleep.

Άλλοι τίτλοι που υπάρχουν στη λίστα περιλαμβάνουν ένα 7ιντσο από τον Dave Grohl και τους μουσικούς των Anthrax Charlie Benante και Scott Ian ως G.B.I., μια διευρυμένη έκδοση του “The Whole Love” των Wilco, επανεκδόσεις του “JEFFERY” του Young Thug, του Luv Is Rage, του Lil Uzi Vert και του ομώνυμου ντεμπούτου του Fetty Wap, μια επετειακή επανέκδοση του “Carboot Soul” από τον Nightmares on Wax και μια έκδοση σε picture disc του “Rumours” των Fleetwood Mac.

Οι Beatles υπάρχουν προφανώς στη φετινή λίστα, με επικεφαλής το πικάπ 3 ιντσών που έχει ως θέμα τους Fab Four και τις συνοδευτικές κόπιες 3 ιντσών των “She Loves You”, “Til There Was You”, “I Want to Hold Your Hand” και “I Saw Her Standing There”. Τα δύο σόλο LPs του George Harrison, “Wonderwall Music” και “Electronic Sound”, θα τύχουν επανέκδοσης, ενώ το επερχόμενο country EP “Crooked Boy” του Ringo Starr θα είναι επίσης μέρος της Record Store Day 2024.

Η λίστα περιλαμβάνει πολλούς ακόμα τίτλους από τους 100 gecs, Pharaoh Sanders, Air, Todd Rundgren, Sun Ra, Gene Clark, The Residents, G. Love & Special Sauce, Public Enemy, Militarie Gun, Donna Summer, Fleet Foxes, Nico, Pixies, Daft Punk, Motörhead, Jenny Lewis, Willie Nelson, Yes, Alan Parsons Project, Tom Tom Club, The Doors, David Bowie και πολλούς άλλους.

Πηγή: Exclaim