Σε ένα πρόσφατο αφιέρωμα και με αντίστοιχη φωτογράφιση για το ψηφιακό μέσο Bustle, η Rachel McAdams ζήτησε ρητά να γίνει «ελάχιστο» ρετούς στις φωτογραφίες της. Η κεντρική φωτογραφία της συνέντευξης δείχνει τη McAdams ξαπλωμένη σε έναν καναπέ, ενώ φοράει έναν μαύρο κορσέ, με τις τρίχες στη μασχάλη της να είναι ορατές.

Η 44χρονη ηθοποιός μίλησε στο Bustle για το πώς «αγκαλιάζει» το σώμα της και είπε στο περιοδικό ότι «μου αρέσει αυτή η αντιπαράθεση της ομορφιάς, της λάμψης, της φαντασίας και στη συνέχεια της αλήθειας».

Το συγκεκριμένο κόνσεπτ  δεν είναι καινούργιο για τη McAdams, η οποία θυμήθηκε μια φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό Girls Girls Girls κατά την προώθηση της ταινίας “Disobedience” του 2017, στην οποία εμφανίστηκε με σουτιέν, σακάκι και θήλαστρο.

«Σε αυτή τη φωτογράφιση, φοράω εσώρουχα από λάτεξ. Αλλά έχω αποκτήσει δύο παιδιά. Αυτό είναι το σώμα μου και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να το αντανακλάμε πίσω στον κόσμο», πρόσθεσε. «Είναι OK να δείχνεις τον καλύτερό σου εαυτό και να δουλεύεις γι’ αυτό και να είσαι υγιής, αλλά αυτό είναι διαφορετικό για τον καθένα».

Σε ένα συνοδευτικό βίντεο της συνέντευξης στο Bustle, η McAdams μοιράζεται επίσης συμβουλές που της έδωσε η μητέρα της σχετικά με το ξύρισμα. «Μόλις ξεκινήσεις, δεν μπορείς ποτέ να σταματήσεις», είπε. Αφού άκουσε αυτή τη συμβουλή, η McAdams θυμάται: «Θυμάμαι να γουρλώνω τα μάτια μου και να σκέφτομαι ότι αυτή δεν είναι μία διασκεδαστική απάντηση. Αλλά είναι τόσο αληθινή. Η ζωή είναι μεγάλη και το ξύρισμα είναι έντονο».

Η πρωταγωνίστρια των “Mean Girls“, “The Notebook“, “Spotlight” και αρκετών ακόμα επιτυχιών, 44 ετών πλέον, θα πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Judy Blume “Are You There God? It’s Me, Margaret“.

Πηγή: Now This News, The Indepedent