Ο Josh Homme, frontman των Queens of the Stone Age (QOTSA), ανακοίνωσε μια ιστορική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στις Κατακόμβες του Παρισιού. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Hellfest 2024, όπως αναφέρει το Rockwheels.

Ο Homme αποκάλυψε ότι οι QOTSA θα είναι το πρώτο συγκρότημα που θα εμφανιστεί στον ιστορικό και απόκοσμο υπόγειο χώρο, μετά από 18 χρόνια προσπάθειας για την εξασφάλιση του μοναδικού χώρου. Η εμφάνιση του συγκροτήματος θα ηχογραφηθεί ζωντανά.

Ένας εκπρόσωπος των QOTSA επιβεβαίωσε τη συναυλία, αλλά περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση παραμένουν μυστικές.

Φωτ.: Liam McGarry / Unsplash

Οι QOTSA περιοδεύουν αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους “The End Is Nero World Tour“, η οποία έχει επεκταθεί ώστε να συμπεριλάβει μια σειρά από ημερομηνίες στις ΗΠΑ το φθινόπωρο. Σε αυτές τις συναυλίες οι The Kills θα παίξουν ως support act.

Το συγκρότημα προωθεί το άλμπουμ του 2023, “In Times New Roman…”, το οποίο είναι διαθέσιμο και σε βινύλιο. Το άλμπουμ έχει λάβει καλές κριτικές, όπως αναφέρει το Consequence, αναδεικνύοντας τον χαρακτηριστικό ροκ ήχο του συγκροτήματος.

Η επερχόμενη εμφάνιση στις Κατακόμβες του Παρισιού σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για τους Queens of the Stone Age, καθώς με τις δαιδαλώδεις σήραγγές τους και την ιστορική τους σημασία, παρέχουν ένα εξαιρετικά δραματικό σκηνικό για τη μουσική του συγκροτήματος.

Φωτ.: Yann Schaub / Unsplash