Εδώ και πάνω από 20 χρόνια το φανατικό κοινό του Ρίντλεϊ Σκοτ ζητά να δει μια συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του 2000 «Ο Μονομάχος», στην οποία πρωταγωνίστησε ο Ράσελ Κρόου, με τον δημοφιλή σκηνοθέτη της ταινίας να μην διστάζει να δηλώσει ότι θα ήταν πρόθυμος να ξαναπεράσει τα τείχη του Κολοσσαίου.

Τώρα, φαίνεται ότι η πραγματικότητα μιας συνέχειας είναι πιο κοντά από ποτέ, καθώς ένα νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Πολ Μεσκάλ της σειράς «Normal People» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Μεσκάλ και ο Σκοτ φέρεται να άρχισαν να έχουν σοβαρές συναντήσεις, συζητώντας για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του sequel μετά την παράδοση του πρώτου προσχεδίου της ταινίας τον Νοέμβριο του περασμένου έτους. Ο Μεσκάλ, ο πρώτος ηθοποιός που συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη, λέγεται ότι έγινε η πρώτη επιλογή του Σκοτ για τον ρόλο μετά από μια «φανταστική συνάντηση μεταξύ των δύο». Άλλοι ηθοποιοί τους οποίους ο Σκοτ σκεφτόταν για το ρόλο είναι ο Ρίτσαρντ Μάντεν και ο Τιμοτέ Σαλαμέ.

Ο Μεσκάλ έχει γίνει ευρύτερα γνωστός για τον ρόλο του στην προαναφερθείσα σειρά του Hulu, «Normal People», για την οποία κέρδισε υποψηφιότητα για βραβείο Emmy για το 2020. Έχει επίσης εμφανιστεί στο πολυσυζητημένο «Aftersun» που κυκλοφόρησε το 2022, με την ερμηνεία του να αποσπά μεγάλους επαίνους. Εμφανίστηκε επίσης στην ταινία «God’s Creatures», η οποία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών το 2022.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Σκοτ θα αναλάβει και πάλι τη σκηνοθεσία, καθώς και την παραγωγή της ταινίας μαζί με τον Μάικλ Πρους, τον πρόεδρο της Scott Free καθώς και τους Νταγκ Γουίκ και Λούσι Φίσερ της Red Wagon Entertainment. Για τη συνέχεια αναμένεται επίσης να επιστρέψουν οι Τζάντι Γέιτς και Άρθουρ Μαξ, ο σχεδιαστής κοστουμιών και ο σχεδιαστής παραγωγής, αντίστοιχα, της πρώτης ταινίας, οι οποίοι θα εργαστούν πάνω σε ένα σενάριο γραμμένο από τον Ντέιβιντ Σκάρπα. 

Πηγή: Deadline, Collider