Ο Pharrell Williams ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με τον The Lego Group για μια αντισυμβατική ταινία για τη ζωή του.

Ο 50χρονος μουσικός είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους δισκογραφικούς παραγωγούς εν ζωή, πίσω από τεράστιες διεθνείς επιτυχίες όπως τα “Happy“, “Blurred Lines” του Robin Thicke και “Milkshake” της Kelis.

Τώρα εργάζεται στο “Piece by Piece” με τον σκηνοθέτη Morgan Neville, γνωστό για το ντοκιμαντέρ του 2021 του Anthony Bourdain “Roadrunner” και το ντοκιμαντέρ του 2018 “Mister Rogers Won’t You Be My Neighbor?“.

Οι δημιουργοί της ταινίας δήλωσαν:

«Δεν ενδιαφέρεται να κάνει μια παραδοσιακή ταινία για τη ζωή του, ο Pharrell ξεκίνησε να αφηγηθεί την ιστορία του με τρόπο που θα ελευθερώσει τη φαντασία του κοινού».

«Η ταινία “Piece by Piece” αψηφά τα είδη και τις προσδοκίες για να μεταφέρει το κοινό σε έναν κόσμο Lego όπου όλα είναι δυνατά» σημείωσαν.

«Όταν είχα αυτό το τρελό όραμα να διηγηθώ αυτή την ιστορία μέσα από τουβλάκια Lego, δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερο συνεργάτη από τον Morgan. Είναι ένας θρύλος. Είμαι ευγνώμων που η Focus ήθελε να συνεργαστεί μαζί μας και είναι τιμή μου να το μοιραστώ με τον κόσμο και να φέρω ανθρώπους στο σύμπαν μου» εξήγησε.

«Το χτίσιμο με τουβλάκια Lego μας ενθαρρύνει να ακολουθήσουμε τη φαντασία μας… ποιος θα πίστευε ότι το να παίζω με αυτά τα παιχνίδια ως παιδί θα εξελισσόταν σε μια ταινία για τη ζωή μου. Είναι απόδειξη ότι και οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να το κάνει» ανέφερε ο αμερικανός τραγουδιστής, ράπερ, μουσικός και κινηματογραφικός παραγωγός.

Ο Nevilli είπε: «Πριν από πέντε χρόνια, ο Pharrell Williams με προσέγγισε με την ιδέα να τον βοηθήσω να πει την ιστορία του μέσα από κινούμενα σχέδια Lego. Ήταν μια από εκείνες τις σπάνιες στιγμές που κατάλαβα σε ένα δευτερόλεπτο ότι αυτό ήταν ένα ταξίδι που ήθελα να συνεχίσω».

Η ταινία “Piece by Piece” θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ