Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ αποκάλυψε ότι ακόμη και ο ίδιος μερικές φορές δεν μπορεί να αντισταθεί στο να κινεί το χέρι του μπροστά σε αυτόματες συρόμενες πόρτες, όπως θα έκανε ο πιο εμβληματικός χαρακτήρας του.

Ο ΜακΓκρέγκορ επιστρέφει ως Τζεντάι Όμπι-Βαν Κενόμπι του Star Wars στην ομώνυμη νέα σειρά της Disney+ και είναι η πρώτη φορά που υποδύεται τον χαρακτήρα μετά την ταινία «Star Wars: Η Εκδίκηση των Σιθ» του 2005.

Σε συνέντευξή του στο στο Entertainment Weekly για την προώθηση της σειράς, ο ΜακΓκρέγκορ ρωτήθηκε αν έχει προσπαθήσει ποτέ να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του Τζεντάι εκτός των ταινιών, και απάντησε: «Το κάνω με πόρτες!»

«Μου αρέσει να το κάνω αυτό με αυτόματες πόρτες μόνο για τη δική μου διασκέδαση. Πάντα κάνω μια μικρή κίνηση Τζεντάι στις πόρτες και κατά καιρούς με έχουν πιάσει να το κάνω» και ανέφερε ως παράδειγμα όταν πηγαίνει σε σούπερ μάρκετ.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι είναι κάτι που κάνει «πάντα για να διασκεδάσει ο ίδιος» και ανέφερε ότι τον κάνει να «γελάει».

«Περιστασιακά με έχουν πιάσει να το κάνω αυτό, και αυτό είναι κάπως ντροπιαστικό» συνέχισε.

«Είναι δύσκολο να μην το κάνεις, έτσι δεν είναι; Είναι αστείο. Αν ο συγχρονισμός είναι σωστός, αισθάνεσαι πολύ δυνατός» τόνισε.

Ο ΜακΓκρέγκορ σημείωσε ότι δυστυχώς οι Τζεντάι ικανότητές του δεν έχουν μεγάλη επιτυχία στα παιδιά του: «Δεν τους νοιάζει» σχολίασε.

Η σειρά Obi-Wan Kenobi θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου στη Disney Plus.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ