Η γνωστή σειρά «The Simpsons» παίζεται εδώ και 34 σεζόν. Εκατοντάδες, κυριολεκτικά, χαρακτήρες έχουν περάσει από το show, αλλά καμιά φορά και η φαντασία των δημιουργών χρειάζεται λίγη ξεκούραση ή, έστω, υποστήριξη.

Στην πρώτη σεζόν της σειράς «The Simpsons» (33 χρόνια πριν, δηλαδή το 1990) εμφανίστηκε ένας χαρακτήρας με το όνομα Ζακ, στο επεισόδιο «Life On the Fast Lane». Παρουσιάστηκε με την φωνή του κωμικού και κινηματογραφιστή Άλμπερτ Μπρουκς, τον έλεγαν Ζακ και, ουσιαστικά, ήταν ένας Γάλλος δάσκαλος μπόουλινγκ ο οποίος «πολιόρκησε» την Μαρτζ Σίμπσον.

Τελικά, όμως, η Μαρτζ δεν υπέκυψε στον ρομαντισμό του και παρέμεινε με το «αιώνιο ραντεβού» της, τον Χόμερ. Άλμπερτ Μπρουκς. Την Κυριακή 19 Μαρτίου, ο χαρακτήρας θα επιστρέψει στο επεισόδιο της 34ης σεζόν με τίτλο «Pin Girl», σύμφωνα με τον ndependent.

Η υπόθεση στο νέο επεισόδιο περιγράφεται ως εξής: «Μια μυστηριώδης φιγούρα από το παρελθόν της Μαρτζ επιστρέφει για να την προπονήσει για ένα τουρνουά μπόουλινγκ».

Ο υπεύθυνος της σειράς Αλ Τζιν επιβεβαίωσε στο Twitter ότι η «μυστηριώδης φιγούρα» θα είναι, πράγματι, ο Ζακ, με τη φωνή και πάλι του Μπρουκς.