Ο Tyler, the Creator θα κυκλοφορήσει μια συλλογή από ακυκλοφόρητα τραγούδια που ηχογραφήθηκαν για το τελευταίο του άλμπουμ, «Call Me If You Get Lost» (2021). Το βίντεο κλιπ για ένα από αυτά τα κομμάτια, το «Dogtooth», κυκλοφόρησε σήμερα και δείχνει τον Tyler να περιπλανιέται γύρω από μια βιομηχανική τοποθεσία, συνοδευόμενος από μια ομάδα τεριέ.

Ο ήχος του νέου τραγουδιού ακολουθεί την κλασική ιδέα που έχει υιοθετήσει ο μουσικός τα τελευταία χρόνια στη μουσική του, με ένα πλούσιο, γεμάτο ψυχή, κομμάτι πιάνου να παίζει στο φόντο.

Το άλμπουμ, που πρόκειται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 31 Μαρτίου, έχει τίτλο «Call Me If You Get Lost: The Estate Sale». Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Tyler είπε ότι «Το Call Me If You Get Lost ήταν το πρώτο μου άλμπουμ, από το οποίο πολλά τραγούδια δεν μπήκαν στο τελικό cut. Μερικά από αυτά τα τραγούδια τα αγαπώ πραγματικά και ήξερα ότι δεν θα έβλεπαν ποτέ το φως της δημοσιότητας, γι’ αυτό αποφάσισα να κυκλοφορήσω κάποια από αυτά».