Ο παρουσιαστής του The Late Late Show στην αμερικανική τηλεόραση, James Corden, ανανέωσε το συμβόλαιό του για τη βραδινή σειρά του CBS για έναν χρόνο και μετά θα αποχωρήσει. Θα είναι η τελευταία ανανέωση μετά από οκτώμισι χρόνια.


«Ήταν πραγματικά δύσκολη η απόφαση να φύγω επειδή είμαι πάρα πολύ περήφανος για την εκπομπή. Είμαι ενθουσιασμένος που θα πάρω παράταση για έναν χρόνο. Πάντα πίστευα ότι θα το έκανα για πέντε χρόνια και μετά θα έφευγα αλλά τελικά έμεινα. Είναι η πιο δύσκολη απόφαση που χρειάστηκε να πάρω ποτέ», δήλωσε στο Deadline.

Οι επικεφαλής του τηλεοπτικού δικτύου CBS – μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος και CEO George Cheeks- ήθελαν να κρατήσουν τον Corden και του προσέφεραν διάφορες συμφωνίες, όπως τριετή και διετή παράταση αλλά και κυλιόμενη μονοετή συμφωνία, πριν πάρει την απόφασή του. «Τα αφεντικά μου στο CBS ήταν υποστηρικτικά και εξαιρετικά υπομονετικά μαζί μου όσο σκεφτόμουν τι θα κάνω», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Υπήρχαν στο αέρα πολλές εικασίες και φήμες τα τελευταία χρόνια σχετικά με το αν ο Corden  θα αποχωρήσει από το σόου και θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο ίδιος είπε ότι είναι κάτι που το σκέφτεται και το συζητάει πολύ αλλά δεν έχει πάρει ακόμα μια απόφαση. «Mου αρέσει να ζω εδώ. Η οικογένειά μου και εγώ, δεν θεωρήσαμε ποτέ δεδομένη αυτή την απίστευτη περιπέτεια. Κάθε μέρα κατεβαίνω στο Sunset για να πάω στη δουλειά και σκέφτομαι ότι είμαι από το High Wycombe». Συνέχισε λέγοντας πως υπάρχουν ακόμη κάποια πράγματα που θέλει να κάνει, όπως το να προσπαθήσει να γράψει γιατί υπάρχουν κάποιες ιστορίες που θα ήθελε να αφηγηθεί.

H βραβευμένη με τέσσερα Emmy εκπομπή διαθέτει περισσότερες από 10 δισεκατομμύρια προβολές και 27 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ