Το συνθετικό δίδυμο Lennon – McCartney, δηλαδή ο Sean Ono Lennon και ο James McCartney, οι γιοι των John Lennon και Paul McCartney των Beatles, παρουσίασαν ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Primose Hill”.

Το “Primrose Hill“, που κυκλοφόρησε ως single από τον McCartney, σηματοδοτεί την πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον «καλό του φίλο» Lennon, ο οποίος συμμετείχε και στη σύνθεση του κομματιού.

«Είχα ένα όραμα ως παιδί στη Σκωτία, σε μια υπέροχη καλοκαιρινή μέρα», δήλωσε ο James McCartney για το τραγούδι. «Αφήνοντας τον εαυτό μου ελεύθερο, είδα την αληθινή μου αγάπη και τον σωτήρα μου με το “μάτι” του μυαλού μου. Το “Primrose Hill” έχει να κάνει με τη ροή της ζωής & να βρω αυτό το άτομο».

Το “Primrose Hill” είναι μόλις το δεύτερο νέο τραγούδι που κυκλοφορεί ο McCartney από το 2016. Τον Φεβρουάριο, κυκλοφόρησε ένα single με τίτλο “Beautiful“.

Όσο για τον Lennon, κυκλοφόρησε πρόσφατα το δικό του νέο σόλο άλμπουμ “Asterisms“. Eπίσης κέρδισε φέτος το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους Κινουμένων Σχεδίων ως εκτελεστικός παραγωγός του “War Is Over!”, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από τη μουσική της μητέρας και του πατέρα του.

Πηγή: Consequence