Το Met Gala είναι το πιο διάσημο event του κόσμου της μόδας, όπου όλοι οι VIP προσκεκλημένοι φροντίζουν να είναι απαστράπτοντες, προσφέροντας στο κοινό looks που θα συζητηθούν για μήνες. Αν θέλετε να δείτε τα φετινά outfits και τις φαντασμαγορικές τουαλέτες πρώτοι από όλους, σας έχουμε τη λύση – και, ναι είναι εντελώς δωρεάν.
Μπορείτε να το δείτε στο Vogue.com
Η Vogue προσφέρει έναν ιστότοπο αφιερωμένο στην παρακολούθηση του Met Gala. Συντονιστές της εκδήλωσης θα είναι οι: La La Anthony, Chloe Fineman και Derek Blasger.

Πότε είναι το Met Gala ;

Το Met Gala πραγματοποιείται την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, άρα σήμερα, Πρωτομαγιά. Όπως πάντα, θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης.

Ποιοι θα είναι στο πάνελ;

Κάθε χρόνο, η Anna Wintour προεδρεύει του πάνελ καθώς είναι αυτή που φιλοξενεί το Met Gala. Αυτή τη φορά, μαζί της θα είναι οι Michaela Coel, Dua Lipa, Penelope Cruz και Roger Federer.

Ποιο θα είναι το κεντρικό θέμα της βραδιάς;

Φέτος, το θέμα του Met Gala είναι «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty» και είναι αφιερωμένο στον σχεδιαστή μόδας, Karl Lagerfeld, ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στον χώρο της τέχνης.
Έχει δημιουργήσει φανταστικά σχέδια για μεγάλους οίκους μόδας όπως οι Chloé, Fendi και Chanel, καθώς και για το δικό του brand, Karl Lagerfeld.