Η Margot Robbie ανακοίνωσε μιλώντας στο Vanity Fair ότι η γυναικεία εκδοχή της ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής» «πέθανε» για τη Disney. Τον Ιούνιο του 2020 είχε ανακοινωθεί ότι η Robbie θα πρωταγωνιστούσε στη νέα ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής» της Disney, το σενάριο της οποία θα έγραφε η Christina Hodson.

«Είχαμε μια ιδέα, πριν από πολλά χρόνια, την οποία συζητούσαμε πριν από λίγο καιρό, για να έχουμε μία περισσότερο γυναικεία εκδοχή της ταινίας -όχι εντελώς γυναικεία, αλλά απλώς μια διαφορετική ιστορία- που πιστεύαμε ότι θα ήταν πολύ ωραία» δήλωσε η Robbie στο Vanity Fair για την ταινία «Πειρατές» της Disney. «Αλλά υποθέτω ότι δεν θέλουν να την κάνουν», πρόσθεσε.

Το Variety ανέφερε το καλοκαίρι του 2020 ότι η Disney βρισκόταν στην πρώιμη ανάπτυξη της ταινίας «Πειρατές» με την Robbie, αλλά και σε μία ακόμη ταινία του franchise «Πειρατές της Καραϊβικής».

Σε συνέντευξή του, στους Sunday Times τον Μάιο, ο Jerry Bruckheimer είχε πει ότι και οι δύο ταινίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο μεγαλοπαραγωγός επιβεβαίωσε επίσης ότι το μέλλον του franchise «Πειρατές» δεν συμπεριλαμβάνει τον αρχικό πρωταγωνιστή του, Johnny Depp, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει. «Ναι. Μιλάμε με τη Margot Robbie. Αναπτύσσουμε δύο σενάρια για τους “Πειρατές” — ένα μ’ αυτήν και ένα χωρίς», είπε ο Bruckheimer όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του franchise. «[Θα επιστρέψει ο Ντεπ;] Όχι σε αυτό το σημείο. Το μέλλον δεν έχει αποφασιστεί ακόμη» πρόσθεσε.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ