Ο Γιώργος Λάνθιμος θεωρείται πλέον εύκολα ένας από τους πιο σημαντικούς κινηματογραφιστές των τελευταίων χρόνων, και ευτυχώς, δε θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για τη νέα του ταινία μετά το οσκαρικό “Poor Things”. Η Searchlight Pictures, η οποία είχε διανείμει προηγουμένως τις δύο τελευταίες ταινίες του Λάνθιμου, έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο τρέιλερ για το “Kinds of Kindness“, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου.

Το εντυπωσιακό καστ που έχει συγκεντρωθεί γύρω από την βραβευμένη με Όσκαρ Emma Stone, περιλαμβάνει τους Jesse Plemons (“Civil War”, “Killers of the Flower Moon”), Willem Dafoe (“Poor Things”, “The Lighthouse”), Margaret Qualley (“Drive-Away Dolls”), Hong Chau (“The Whale”, “The Menu”), Joe Alwyn (“The Favourite”), Mamoudou Athie (“Elemental”, “Jurassic World: Dominion”) και Hunter Schafer (“Cuckoo”, “Euphoria”).

Μιλώντας πέρυσι στον Guardian, ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην ταινία που τον ξαναβρίσκει να συνεργάζεται με την Emma Stone ως «μια σύγχρονη ταινία, που διαδραματίζεται στις ΗΠΑ -τρεις διαφορετικές ιστορίες, με τέσσερις ή πέντε ηθοποιούς που παίζουν έναν ρόλο σε κάθε ιστορία, έτσι ώστε όλοι να παίζουν τρεις διαφορετικούς ρόλους. Ήταν σχεδόν σαν να γυρίζαμε τρεις ταινίες. Αλλά είναι υπέροχο να δουλεύουμε ξανά με την Emma. Το κάνει πολύ πιο εύκολο να έχεις κάποιον εκεί που σε εμπιστεύεται τόσο πολύ και που εμπιστεύεσαι κι εσύ τόσο πολύ».

Θα μπορέσει το “Kind of Kindness” να επαναλάβει την επιτυχία των προηγούμενων ταινιών του Λάνθιμου, “The Favourite” και “Poor Things” που κέρδισαν αμφότερες το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου;

Σύμφωνα με το The Playlist, ο Λάνθιμος και η Stone θα συνεχίσουν την συνεργασία τους με το ριμέικ της νοτιοκορεατικής μαύρης κωμωδίας επιστημονικής φαντασίας “Save The Green Planet”. Η παραγωγή λέγεται ότι θα πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι. Το “Kind of Kindness” κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου μέσω της Searchlight Pictures.

Η επίσημη σύνοψη του “Kinds of Kindness”

Το KINDS OF KINDNESS είναι ένα μυθιστόρημα-τρίπτυχο, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, ο οποίος προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του -έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του που είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα επέστρεψε και μοιάζει διαφορετικός άνθρωπος- και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει ένας θαυμαστός πνευματικός ηγέτης.