Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Aaron Taylor-Johnson είναι ο επικρατέστερος διάδοχος του Daniel Craig στον εμβληματικό ρόλο του James Bond.

Ο 33χρονος διάσημος πρωταγωνιστής δεν έχει ακόμη αποδεχτεί επίσημα τον ρόλο, αλλά αν ευοδωθεί η συμφωνία θα είναι ο έβδομος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον θρυλικό μυστικό πράκτορα από το 1962 που ξεκίνησε η σειρά.

Πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι ο Βρετανός ηθοποιός Idris Elba εξακολουθεί να είναι η νούμερο ένα επιλογή του κοινού για το ρόλο, παρά το γεγονός ότι είναι 51 ετών. Ωστόσο ο ίδιος έχει ήδη αποκλείσει τον εαυτό του από την υποψηφιότητα προκειμένου να επικεντρωθεί στο αστυνομικό δράμα “Luther”.

Σύμφωνα με τη Sun, ο πρωταγωνιστής των “Nocturnal Animals”, “Nowhere Boy” και “Avengers: Age of Ultron”, Aaron Taylor-Johnson φέρεται να έχει κατακτήσει τον πολυπόθητο ρόλο.

«Ο Bond είναι η δουλειά του Aaron, αν επιθυμεί να την αποδεχτεί. Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του» δήλωσε μια πηγή.

Σύμφωνα πάντως με τη Daily Mail οι υπογραφές είναι θέμα χρόνου και ίσως πέσουν και μέσα στην εβδομάδα.

Το όνομα του πρωταγωνιστή βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες ανάμεσα σε κορυφαίους υποψήφιους όπως ο Tom Hardy, ο Henry Cavill και ο μεγάλος νικητής του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου Cillian Murphy.

«Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο» δήλωσε στο Numero την περασμένη εβδομάδα για την υποψηφιότητα του, ο Aaron Taylor-Johnson.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ