Η Jodie Foster (Τζόντι Φόστερ) είναι μια από τις πιο διάσημες πρωταγωνίστριες σταρ της σύγχρονης εποχής, οπότε δεν είναι περίεργο που αφιερώνει αρκετό χρόνο για να σκεφτεί τις εμπειρίες της συνεργασίας με νεαρούς ανερχόμενους ηθοποιούς.

Η ηθοποιός εξέφρασε την άποψη της για τη Gen Z (Γενια Ζ) αποκαλύπτοντας ότι, αν και θαυμάζει τη λαχτάρα της για «αυθεντικότητα» νιώθει ότι πρέπει να «μάθει πώς να χαλαρώνει» και τόνισε ότι μπορεί να είναι «πραγματικά ενοχλητική, ειδικά στον χώρο εργασίας».

Τα σχόλια διατυπώθηκαν σε νέα συνέντευξη της Jodie Foster στην εφημερίδα The Guardian κατά τη διάρκεια της οποίας η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ταινία της “Nyad” του 2023.

Η Foster, η οποία ήταν παιδί- σταρ και συνέχισε ως ενήλικη λαμπρή καριέρα στη μεγάλη οθόνη, είπε ότι αισθάνεται υποχρεωμένη να βοηθήσει τους νέους ηθοποιούς να βρουν τον δρόμο τους.

Όταν ρωτήθηκε ποιες συμβουλές δίνει σε νεότερους ηθοποιούς, η Jodie Foster απάντησε: «Πρέπει να μάθουν πώς να χαλαρώνουν, πώς να μην το σκέφτονται τόσο πολύ, πώς να παρουσιάζουν κάτι δικό τους».

Σημείωσε ακόμη ότι είναι ευγνώμων που μπορεί να λειτουργεί ως μέντορας. «Μπορώ να βοηθήσω τους ηθοποιούς από τη Gen Z να βρουν αυτό, που είναι πολύ πιο διασκεδαστικό από το να είσαι, με όλη την πίεση πίσω από αυτό, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας» είπε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ