Νέο θεατρικό μιούζικαλ βασισμένο στη ζωή και την καριέρα του θρυλικού ηθοποιού και τραγουδιστή, Frank Sinatra, είναι «στα σκαριά», σε λιμπρέτο του συγγραφέα Τζο ΝτιΠιέτρο και σκηνοθεσία και χορογραφία της βραβευμένης με Tony, Kathleen Marshall. Η παραγωγή θα είναι της Universal Music Group Theatrical σε συνεργασία με την Tina Sinatra, τη μικρότερη κόρη του αείμνηστου καλλιτέχνη και τη Frank Sinatra Enterprises.

«Ο Frank Sinatra είναι ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα του 20ου αιώνα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Tina για την παραγωγή αυτής της παράστασης που θα είναι μια συνεχής εξέλιξη της απεριόριστης πολιτιστικής επιρροής του» δήλωσε η εκτελεστική αντιπρόεδρος του ομίλου Universal Music Group, Μισέλ Άντονι.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Universal Music Theatrical, το “Sinatra the Musical” που ανέβει στο Μπρόντγουεϊ θα μεταφέρει το κοινό στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1942, τότε που ο 27χρονος Ιταλο-Αμερικανός τραγουδιστής «ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του Paramount Theatre της Νέας Υόρκης και να δώσει μια παράσταση που άλλαξε την ιστορία της μουσικής».

Στη συνέχεια το μιούζικαλ θα αναλύει την άνοδο του στην κορυφή, τη σχέση του με τη σύζυγό του Nancy Barbato, την παθιασμένη σχέση του με την σταρ του κινηματογράφου, Ava Gardner και την επιστροφή του στη μουσική μετά την πρώτη του αποχώρηση το 1971.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ