Η Τζέρι Χάλιγουελ, η Ginger Spice των Spice Girls, πρέσβειρα Καλής Θέλησης στα Ηνωμένα Έθνη και συγγραφέας δύο απομνημονευμάτων και σειράς παιδικών βιβλίων δοκιμάζεται τώρα στη νεανική λογοτεχνία με μία περιπέτεια φαντασίας.

Το μυθιστόρημα της “Rosie Frost and the Falcon Queen” με κεντρική ιδέα την ενδυνάμωση των γυναικών, στο οποίο η πραγματική ιστορία και η φαντασία γίνονται ένα, αφηγείται την ιστορία της Ρόζι, ορφανού κοριτσιού που στάλθηκε στο σχολείο Heverbridge, το οποίο ιδρύθηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ Α’ του Ηνωμένου Βασιλείου προς τιμήν της μητέρας της, Αν Μπολέιν στο μυστηριώδες νησί Bloodstone.

Όταν το νησί απειλείται, η Ρόζι ξέρει ότι πρέπει να το σώσει, αλλά δεν μπορεί να το κάνει μόνη της. Διαπιστώνει ότι η πίστη στον εαυτό της – και στους φίλους της – είναι το πρώτο βήμα για να βρει τη δύναμη που ποτέ δεν ήξερε ότι είχε.

Το βιβλίο, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, χαρακτηρίζεται ως σαρωτική περιπέτεια γεμάτη οικογενειακά μυστικά, συγκλονιστικές προδοσίες, εκπληκτική μουσική και γυναικεία δύναμη, γραμμένη από το εμβληματικό μέλος των Spice Girl, τραγουδοποιό και συγγραφέα.

Η Τζέρι Χάλιγουελ έχει γράψει βιβλίο για τη ζωή της και τα θέματα υγείας που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας με διατροφική διαταραχή και τη σειρά για παιδιά “Ugenia Lavender“.