Κοντά ξανθά μαλλιά, γεμάτη φράντζα και smoky eye η κούκλα Barbie, ομοίωμα της Stevie Nicks φέρει μέχρι και το «εμβληματικό ντέφι» της τραγουδίστριας, το οποίο η Nicks είπε ότι αντανακλά την καρδιά και το πνεύμα της.

Πηγή: Mattel

Έχοντας ως πρότυπο το ρούχο που φορούσε, στο εξώφυλλο του άλμπουμ του 1977 “Rumours”, η Nicks είπε ότι η κούκλα φέρνει πίσω «όλες τις αναμνήσεις από την έξοδο σε μια μεγάλη σκηνή με αυτή τη μαύρη στολή και αυτές τις υπέροχες μπότες».

 Stevie Nicks Barbie
Πηγή: Stevie Nicks/ X

Το ντέφι της τραγουδίστριας είναι ντυμένο με κορδέλες. Είναι ένα όργανο που έπαιζε τακτικά κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της στους Fleetwood Mac και εξακολουθεί να χρησιμοποιεί στη συνεχιζόμενη σόλο καριέρα της.

 Stevie Nicks Barbie
Πηγή: Mattel

Η τραγουδίστρια είπε ότι ο πρώτος φόβος της όταν την προσέγγισαν για πρώτη φορά οι κατασκευαστές Mattel ήταν ότι η κούκλα δεν θα της έμοιαζε ή «δεν θα είχε το πνεύμα της». Αυτές οι ανησυχίες έχουν πλέον καθησυχαστεί.

Πηγή: Stevie Nicks/ X
«Βλέπω τον εαυτό μου τώρα στο πρόσωπό της. Όσα ζήσαμε από το 1975, οι μάχες που δώσαμε, τα μαθήματα που πήραμε μαζί. Είμαι αυτή και είμαι εγώ. Έχει απολύτως την καρδιά μου», έγραψε στο X ( πρώην Twitter).

Ως μέρος της διαδικασίας, η Stevie Nicks έστειλε τα ρούχα που φορούσε στο άλμπουμ “Rumours”, μαζί με τις μπότες ιταλικής κατασκευής, στη Mattel.

«Όταν η Mattel την έστειλε για πρώτη φορά σε μένα, τους είπα ότι τα φρύδια της είναι λίγο τοξωτά και το μακιγιάζ των ματιών μου ήθελε αλλαγές. Είπα ότι πρέπει να σηκώσεις αυτή τη σκούρα σκιά ματιών πάνω από την πτυχή του ματιού της και θα είναι έτοιμη», είπε στην USA Today.

«Όταν την πήρα στις 22 Ιουνίου, της άνοιξα και είπα, “είναι απλά τέλεια”».

Πηγή: Stevie Nicks/ X

Με πληροφορίες από: Sky News, USA Today