Ο Justin Bieber έχει εκατομμύρια θαυμαστές και ανάμεσά τους είναι και η Olivia Wilde.

Η ηθοποιός/σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι θαυμάζει τον Καναδό σταρ της ποπ κατά τη διάρκεια πρόσφατης συμμετοχής της στο «Subway Takes», το μονόλεπτο talk show που λαμβάνει χώρα στο μετρό της Νέας Υόρκης.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τον παρουσιαστή Καρίμ Ράμα το κεντρικό θέμα ήταν το καραόκε και η Olivia Wilde εξέφρασε την άποψη ότι μόνο άτομα που δεν μπορούν να τραγουδήσουν πρέπει να κάνουν καραόκε.

«Οι καλοί τραγουδιστές δεν πρέπει να τραγουδούν καραόκε» δήλωσε εξηγώντας γιατί οι επαγγελματίες τραγουδιστές πρέπει να τραγουδούν επαγγελματικά και να αφήνουν το καραόκε στους ερασιτέχνες.

«Εμείς στην κοινότητα εκείνων που δεν τραγουδούν καλά … πληρώνουμε χρήματα για να μπορέσουμε να πάμε και να τραγουδήσουμε… άσχημα» διευκρίνισε.

Όταν ρωτήθηκε αν είναι καλή τραγουδίστρια καραόκε, η Wilde απάντησε: «Είμαι φριχτή, αλλά αυτό είναι το θέμα. Είμαι περήφανη που με αποδοκιμάζουν, γιατί αυτό είναι υπέροχο».

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχει σημασία πόσο καλός είσαι, δεν υπάρχει τραγουδιστής αρκετά καλός που να θέλω να δω να τραγουδά καραόκε καλά».

«Αν είσαι ο Justin Bieber και τραγουδάς καραόκε…» είπε ο παρουσιαστής.

«Ο σπουδαιότερος τραγουδιστής στη Γη!» τόνισε η Wilde.

Αποκάλυψε επίσης ότι το ιδανικό τραγούδι καραόκε της: το «One Way or Another» της Blondie.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ