Στο τρέιλερ της νέας ταινίας τρόμου “Heretic” της A24, ο Hugh Grant υποδύεται έναν μοχθηρό άνδρα που παρασύρει δύο νεαρές Μορμόνες ιεραπόστολους, τις οποίες υποδύονται η Sophie Thatcher (Yellowjackets) και η Chloe East (The Fabelmans), στο σπίτι του με το πρόσχημα ότι είναι ανοιχτός σε προσηλυτισμό.

Ωστόσο, ο χαρακτήρας του Grant, ο κύριος Reed, παγιδεύει γρήγορα τις γυναίκες σε ένα διεστραμμένο ψυχολογικό παιχνίδι, αναγκάζοντάς τες να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο πόρτες με την ένδειξη “Belief” (Πίστη) και “Disbelief” (Δυσπιστία).

Το τρέιλερ υποδηλώνει ότι ο χαρακτήρας του Hugh Grant θα υποβάλει τις ιεραπόστολους σε μια σειρά από έντονες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν την πίστη τους. Όπως προειδοποιεί απειλητικά τις γυναίκες, οι επιλογές τους «θα κάνουν τις καρδιές σας να χτυπάνε πιο γρήγορα. Μπορεί να σας κάνουν ακόμη και να θέλετε να πεθάνετε». Ωστόσο, υπόσχεται ότι θα γίνουν «μάρτυρες ενός θαύματος».

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του “Heretic” υπογράφουν οι Scott Beck και Bryan Woods, το κινηματογραφικό δίδυμο πίσω από το “A Quiet Place”. Η ταινία τρόμου πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2024 από την A24.

Με πληροφορίες από: Consequence