Στη ρομαντική κομεντί Ticket to Paradise υποδύονται ένα διαζευγμένο ζευγάρι που αναγκάζεται να ξανασμίξει σ’ ένα ταξίδι στο Μπαλί, προκειμένου να σταματήσει την κόρη του (την υποδύεται η Kaitlyn Dever) να κάνει το ίδιο λάθος που εκείνοι θεωρούν πως έκαναν 25 χρόνια νωρίτερα. Η Universal Pictures έδωσε μια μικρή γεύση της ταινίας στο CinemaCon, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λας Βέγκας και το κοινό φάνηκε να διασκεδάζει από την επανένωση τους των δύο σταρ στην μεγάλη οθόνη.

«Τα χειρότερα 19 χρόνια της ζωής μου», λέει ο Clooney σε μία χαρακτηριστική σκηνή για να απαντήσει η Roberts:«Ήμασταν παντρεμένοι μόνο πέντε». «Συμπεριλαμβάνω και την ανάρρωση». Οι δυο τους προσπαθούν να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να κάνουν ανακωχή στο όνομα της κόρης τους.

Ο Βρετανός σκηνοθέτης, παραγωγός Ol Parker γνωστός από το Mamma Mia! Here We Go Again και The Best Exotic Marigold Hotel, σκηνοθέτησε το «Ticket to Paradise» και έγραψε το σενάριο μαζί με τον Daniel Pipski. Η Roberts επιστρέφει σε ρομαντική κομεντί ύστερα από 20 χρόνια και είναι η τέταρτη φορά που συμπρωταγωνιστεί με τον Clooney. Μετά τις μεγάλες της επιτυχίες όπως το Pretty Woman, My Best Friend’s Wedding, Runaway Bride, Notting Hill, η σταρ δήλωσε ότι δεν είχε ερωτευτεί σενάριο μέχρι που διάβασε το Ticket to Paradise.

Αν και οι ρομαντικές κωμωδίες έχουν ως επί το πλείστον μειωθεί, το είδος παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης μετά την ερωτική περιπέτεια δράσης της Paramount. The Lost City, με πρωταγωνιστές τη Sandra Bullock και τον Channing Tatum, που μέχρι σήμερα έχει σημειώσει 100 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Η Universal ελπίζει ότι το κοινό θα συνεχίσει να δείχνει την αγάπη του για τις παραδοσιακές κομεντί και η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Οκτωβρίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ