Η τεράστια δημοτικότητα του Glee και η συγκλονιστική εγγύτητα με την τραγωδία παρουσιάζονται σε βάθος στο νέο τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά The Price of Glee. Ένα νέo ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων θα ανοίξει εκ νέου την υπόθεση του θανάτου τριών αστέρων του Glee.

«Τον Μάιο του 2009, 10 νέοι ηθοποιοί έκαναν το τηλεοπτικό τους ντεμπούτο στο Glee. Μέχρι το 2020, όλοι τους είχαν γίνει διάσημοι. Και τρεις από αυτούς ήταν νεκροί», ακούγεται στο πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, πριν εξετάσει εκ νέου τον θάνατο των αστέρων της μουσικής σειράς Ryan Murphy, μεταξύ των οποίων ο Cory Monteith, ο οποίος πέθανε στα 31 του χρόνια από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2013, και η Naya Rivera, η οποία πνίγηκε στα 33 της χρόνια το 2020, ενώ προσπαθούσε να σώσει τον γιο της. «Όσο μεγαλύτερη γινόταν η σειρά, τόσο μικρότερος γινόταν ο κόσμος τους», ακούγεται στο τρέιλερ.

Ο πατέρας της Rivera εμφανίζεται για να διηγηθεί τις τελευταίες στιγμές της κόρης του στη λίμνη Piru στην Καλιφόρνια. «Ήταν απλά σουρεαλιστικό», λέει, ενώ ένα ξεχωριστό πλάνο τον δείχνει να στέκεται στις όχθες της λίμνης που στοίχισε τη ζωή στην κόρη του.

Εκτός από τον Monteith και τη Rivera, το docuseries θα διερευνήσει την αυτοκτονία του Mark Salling του Glee το 2018, αφού ο ηθοποιός δήλωσε ένοχος για κατηγορίες που αφορούσαν την κατοχή παιδικής πορνογραφίας το 2017.

Φωτ.: FOX

Το Glee έκανε πρεμιέρα στο Fox το 2009 και γρήγορα αναδείχθηκε σε αγαπημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα που περιστρεφόταν γύρω από την ιστορία μιας ετερόκλητης χορωδίας λυκείου και των καθηγητών της.

Εκτός από τους Monteith και Rivera, η σειρά ανέδειξε αστέρες όπως η ηθοποιός Lea Michele, ο ηθοποιός Darren Criss και η Amber Riley. Κανένας τους όμως δεν εμφανίζεται στο τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ.

Πηγή: Entertainment Weekly