Η παράσταση “Remains of dreams”, με την οποία κλείνει ο κύκλος σπουδών για το 2022, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και στις 17 Ιουλίου στις 20.30, στην κεντρική σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση. Οι Ιωάννης Μανταφούνης, Marco Goecke και Rainer Behr χορογραφούν τους τελειόφοιτους της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης, με διαφορετικές ματιές και προσεγγίσεις.

Το κομμάτι “AliMia” του Ιωάννη Μανταφούνη δημιουργεί ένα φανταστικό κόσμο ιδεών, εικόνων και ανθρώπινων σχέσεων προβάλλοντας το ιδανικό του «ελεύθερου σώματος»

Το κομμάτι “Blushing” του Marco Goecke διερευνά τι συμβαίνει σε ένα άτομο όταν κοκκινίζει. Πώς αυτό μπορεί να προκληθεί από μια λέξη ή μια κίνηση;

Το κομμάτι “Broken Circle” του Rainer Behr πραγματεύεται όσα συμβαίνουν όταν δεν υπάρχει διέξοδος και μέσα μας οι κοινωνικοί δεσμοί καταρρέουν. Πάντα όμως υπάρχει η ελπίδα για ό,τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τα τείχη που έχουν υψωθεί.

Πληροφορίες

Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης

REMAINS OF DREAMS

ONASSIS STEGI Κεντρική Σκηνή

Είσοδος Δωρεάν – Απαραίτητη η κράτηση θέσεων

Διάρκεια 80’

Ερμηνεύουν:

Γιαννακάκου Δανάη, Cypi Lasandra, Βαρουχάκης Μύρωνας, Βασιλειάδης Γιάννης Γιαννούλα Μαίρη, Γονίδης Νίκος, Δερέσκος Γιωργής, Δήμος Χάρης, Καλλιντέρη Βασιλική, Καφενταράκη Νεφέλη, Κλάδη Μαρίνα, Μήλου Αναστασία, Μίτας Γιώργος, Μουχτούρη Φωτεινή, Νικολάου Δανάη, Νικολόπουλος Διονύσιος, Ντόγκας Σπύρος, Παπασακελλαρίου Αναστασία, Ρίζου Σεμίνα.