Το Netflix ανακοίνωσε εχθές επίσημα την 2η σεζόν της σειράς των ρεκόρ, “Wednesday”. Η παραγωγή, σύμφωνα και με το τρέιλερ του Netflix, έχει ξεκινήσει, ενώ τα νέα επεισόδια πιθανόν να φτάσουν στις οθόνες μας στις αρχές του 2025.

Όπως φαίνεται, στη δεύτερη σεζόν θα επιστρέψει το μεγαλύτερο μέρος του βασικού καστ της σειράς, δηλαδή η Jenna Ortega ως Wednesday Addams, η Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, ο Luis Guzman ως Gomez Addams η Emma Myers ως Enid Sinclair, η Joy Sunday ως Bianca Barclay και ο Jamie McShane ως σερίφης Galpin.

Οι ηθοποιοί που θα συμμετάσχουν στη συνέχεια της “Wednesday” ως νέες προσθήκες του καστ, περιλαμβάνουν τους Christopher Lloyd, Steve Buscemi, Thandiwe Newton, Joanna Lumley, Haley Joel Osment, Heather Matarazzo και Billie Piper.

Πηγή: Netflix

Οι λεπτομέρειες της πλοκής για την επερχόμενη σεζόν κρατούνται καλά κρυμμένες, αλλά έχει αποκαλυφθεί ότι η σειρά θα κλίνει περισσότερο προς τον τρόμο και θα απομακρυνθεί από τις ρομαντικές ιστορίες της 1ης σεζόν. Η Jenna Ortega έχει επίσης αναλάβει ρόλο παραγωγού για να βοηθήσει στη διαμόρφωση της κατεύθυνσης της νέας σεζόν.

Ορισμένες ιστορίες που αναμένεται να παρακολουθήσουμε περιλαμβάνουν την τύχη του Tyler Galpin (Hunter Doohan), καθώς και την εξερεύνηση της ταυτότητας του μυστηριώδους stalker που παρακολουθεί την Wednesday Addams. Οι showrunners έχουν αφήσει επίσης να εννοηθεί ότι η Wednesday θα βγει από το comfort zone της, καθώς θα περιηγείται σε περίπλοκες φιλίες και σχέσεις.

Με πληροφορίες από: People, Gizmodo, Digital Spy