Για χρόνια, οι φήμες έλεγαν πως κάποια στιγμή θα εμφανιστεί το sequel της ταινίας “Call Me By Your Name”.

Τώρα, ο Luca Guadagnino δήλωσε αυτό είναι πιθανό και θα περιλαμβάνει τον χαρακτήρα του Armie Hammer, παρόλο που ο ηθοποιός έχει κατηγορηθεί για κακοποίηση και σεξουαλική επίθεση από πολλές γυναίκες.

Η ταινία του 2017, βασισμένη σε μυθιστόρημα του Andre Aciman, εξιστορούσε την παθιασμένη ερωτική ιστορία μεταξύ του έφηβου Elio (Timothée Chalamet) και του βοηθού έρευνας του πατέρα του, Oliver (Armie Hammer), κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιριού στην Ιταλία της δεκαετίας του 1980. Σημείωσε τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ και πήρε το βραβείο καλύτερου προσαρμοσμένου σεναρίου.

Ο σκηνοθέτης πρόσθεσε ότι εξακολουθεί να έχει την «επιθυμία» να συνεχίσει την ιστορία του “Call Me by Your Name”, αν και το πρότζεκτ μπήκε στο συρτάρι το 2021 μετά την αποκάλυψη μιας σειράς σεξουαλικών καταγγελιών εναντίον του Hammer.

«Προς το παρόν, δεν υπάρχει υπόθεση, άρα δεν υπάρχει ταινία. Είναι μια ευχή και επιθυμία και δεν έχω αποφασίσει ποια θα είναι η ιστορία» είπε. Όταν ρωτήθηκε αν η συνέχεια θα εξακολουθήσει να περιλαμβάνει τον χαρακτήρα του Hammer, ο Guadagnino απάντησε: «Ναι, φυσικά».

Αντί να ακολουθήσει την πλοκή του δεύτερου μυθιστορήματος του Aciman για τον Elio και τον Oliver, με τίτλο “Find Me”, ο Guadagnino πρότεινε ότι η συνέχεια θα μπορούσε να επικεντρωθεί στη Mafalda (Vanda Capriolo), την οικονόμο του θερινού σπιτιού της κεντρικής οικογένειας. «Θα με ενδιέφερε πολύ να δω ποια είναι η ζωή της Mafalda όταν δεν είναι κοντά στην οικογένεια», σχολίασε.

Ο Hammer παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τις αρχές του 2021, αν και η πιο πρόσφατη ταινία του, «Θάνατος στο Νείλο» (Death on the Nile), κυκλοφόρησε φέτος. Το αστυνομικό μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι γυρίστηκε πριν ο 36χρονος ηθοποιός κατηγορηθεί για αποστολή υποτιθέμενων NSFW (not safe for work) προσωπικών μηνυμάτων στο Instagram.

Τα μηνύματα παραμένουν ανεπιβεβαίωτα από τα Μέσα ενημέρωσης, και περιγράφουν λεπτομερώς φαντασιώσεις, όπως η κατανάλωση αίματος, η σεξουαλική κυριαρχία, ακόμη και πράξεις κανιβαλισμού.

Η άνοδος και η δημόσια πτώση του ηθοποιού αποτέλεσε τη βάση του ντοκιμαντέρ του Discovery+ “House of Hammer“, το οποίο περιγράφει λεπτομερώς τις χρόνιες κακοποιητικές συμπεριφορές του που φέρονται να διέπραξαν οι άνδρες της οικογένειας Hammer.

Μιλώντας στο Insider νωρίτερα φέτος, η θεία του Armie Hammer, Casey Hammer, δήλωσε ότι δεν σοκαρίστηκε όταν κατηγορήθηκε ο ηθοποιός για σεξουαλική επίθεση. «Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, πραγματικά δεν εξεπλάγην ούτε σοκαρίστηκα», είπε. «Δεν ξυπνάς μια μέρα και γίνεσαι τέρας. Είναι μια συμπεριφορά που στην έχουν μεταδώσει και γι’ αυτό δεν σοκαρίστηκα από πολλά από αυτά που συνέβαιναν».

Πηγή: Insider