Ο διάσημος ηθοποιός Bradley Cooper είναι ανοιχτός στο να επαναλάβει τον ρόλο του ως Phil σε ένα ακόμη “Hangover“.

Σε πρόσφατο επεισόδιο του podcast The New Yorker Radio Hour, ο Cooper μίλησε στον παρουσιαστή David Remnick για τις σκηνοθετικές του προσπάθειες στις ταινίες “A Star Is Born” και “Maestro” και για την στροφή του σε πιο δραματικούς ρόλους.

«Τελείωσες με τη διασκέδαση;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής. «Με άλλα λόγια, αν σου γινόταν πρόταση για έναν άλλο κάπως διασκεδαστικό, κωμικό ρόλο και ήταν τρεις μήνες από τη ζωή σου, δεν ήταν το “Hangover 5” αλλά κάτι παρόμοιο;».

«Λοιπόν θα έκανα το “Hangover 5”. Θα ήταν το “Hangover 4” πρώτα, αλλά ναι», απάντησε ο ηθοποιός γελώντας.

Σημειώνεται ότι το “The Hangover” γυρίστηκε σε 15 ημέρες στο Λας Βέγκας με μόλις 35 εκατ. δολάρια προϋπολογισμό και έκανε πρεμιέρα τον Μάιο του 2009. Το καστ συμπλήρωναν οι Ed Helms, Zach Galifianakis, Heather Graham, Justin Bartha, Ken Jeong και Jeffrey Tambor.

«Θα το έκανες αυτό στο λεπτό; Όχι μόνο για να πληρώσεις τους λογαριασμούς;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής.

«Πιθανότατα θα έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη το “Hangover 4”. Επειδή αγαπώ τον Tod [Phillips], αγαπώ τον Zach [Galifianakis] και τον Ed [Helms] τόσο πολύ, μάλλον θα το έκανα», πρόσθεσε ο Cooper.

Ωστόσο όπως εξήγησε στην συνέχεια, ο σκηνοθέτης, Todd Phillips, «μάλλον δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ».

Η διάσημη ταινία έφερε στα ταμεία πάνω από 469 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Ακολούθησε η δεύτερη το 2011 και δύο χρόνια μετά η τρίτη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ