Ο Brad Pitt και ο George Clooney είναι δύο μοναχικοί “λύκοι” που αναγκάζονται να συνεργαστούν αφού τους ανατίθεται η ίδια αποστολή στη νέα τους ταινία δράσης με τίτλο “Wolfs” των Sony Pictures Entertainment και Apple Original Films.

Είναι μία νέα συνεργασία των βραβευμένων με Όσκαρ ηθοποιών μετά από 16 χρόνια από την ταινία των αδερφών Κοέν “Burn After Reading”.

Στο πλευρό τους πρωταγωνιστούν οι Όστιν ‘Αμπραμς (Austin Abrams), Έιμι Ράιαν (Amy Ryan) και Πούρνα Τζαγκανάθαν (Poorna Jagannathan) σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζον Γουάτς (Jon Watts).

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει τον Κλούνεϊ να υποδύεται έναν εγκληματία του υποκόσμου ο οποίος φοράει γάντια για να εξαφανίσει ένα πτώμα.

«Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να κάνει αυτό που κάνω εγώ» λέει στο τρέιλερ ο διάσημος πρωταγωνιστής. Ωστόσο, εκπλήσσεται και απογοητεύεται όταν σε δευτερόλεπτα εμφανίζεται απροσδόκητα ο Πιτ με την ίδια αποστολή.

Οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται και στην παραγωγή μέσω των εταιρειών τους Plan B Productions και Smokehouse Pictures, σύμφωνα με το Variety.

Η ταινία “Wolfs” θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου ενώ στη συνέχεια αναμένεται να είναι διαθέσιμη και μέσω του Apple TV+.

Πηγή: Consequence