Χορό και πλάνα από την ιστορία της Αθήνας περιλαμβάνει η συμμετοχή της Ελ Οι διεργασίες για την ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024 με τη Μαρίνα Σάττι είναι σε πλήρη εξέλιξη, αφού έχουν αρχίσει τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ, πλάνα του οποίου ήρθαν στη δημοσιότητα την Τρίτη (13/02).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA, η Μαρίνα Σάττι υποδύεται μια ξεναγό στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού και τα γυρίσματα έγιναν στο Ηρώδειο, στο Μοναστηράκι, αλλά ακόμα και στην Ακρόπολη. Μάλιστα, σκηνοθέτης του βίντεο κλιπ είναι ο Will Noyce.

Τίτλος του τραγουδιού ενδέχεται να είναι η λέξη «Ζάρι» και ο στίχος θα είναι στα Ελληνικά, με τον ζουρνά να κυριαρχεί στη σύνθεση. Πέρα από τη Μαρίνα Σάττι, στη δημιουργία του τραγουδιού έχει εμπλακεί και ο OGE, που είναι από τους στενούς συνεργάτες της καλλιτέχνιδας.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση τόσο του βίντεο κλιπ όσο και της σκηνικής εμφάνισης. Το τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα από την ΕΡΤ σε συνεργασία με τη MINOS-EMI/Universal τον Μάρτιο.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα διαγωνισθεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας. λάδας στον διαγωνισμό της Eurovision 2024 με τη Μαρίνα Σάττι.

Πηγή: iEidiseis