Ο Andrew Lincoln θα επιστρέψει στη βρετανική τηλεόραση μετά από 14 χρόνια με τη νέα σειρά “Cold Water” του ITV.

Μαζί με τον πρωταγωνιστή του Walking Dead στο θρίλερ των έξι επεισοδίων θα είναι οι Ewen Bremner (Our Flag Means Death, Trainspotting), Indira Varma (Game of Thrones, Obi-Wan Kenobi) και Eve Myles (Hijack, Keeping Faith).

Η πλοκή του Cold Water με τον Andrew Lincoln

Το “Cold Water” ο Lincoln υποδύεται τον John, έναν καταπιεσμένο άνδρα που περνά κρίση μέση ηλικίας και είναι κρυφά δυστυχισμένος ως μπαμπάς που μένει στο σπίτι. Μετακομίζει σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Σκωτίας και γίνεται φίλος με τον γείτονα Tommy (Bremner), τον οποίο περιφρονεί η σύζυγός του Fiona (Varma). Όταν η σχέση του συζύγου της με τον αινιγματικό νέο τους γείτονα γίνεται όλο και πιο έντονη, η Fiona αρχίζει να γίνεται καχύποπτη. Τελικά, πείθεται ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Τηλεοπτικά, ο Lincoln είναι κυρίως γνωστός για τον ρόλο του Rick Grimes στην επιτυχημένη σειρά του AMC “The Walking Dead”, στην οποία πρωταγωνίστησε για οκτώ χρόνια. Φέτος, επανέλαβε τον ρόλο του στο spin-off “The Walking Dead: The Ones Who Live”. Επίσης, είναι γνωστός και για την αξέχαστη ερμηνεία του στη δημοφιλή ρομαντική κωμωδία του Richard Curtis “Love Actually”. Η τελευταία του συμμετοχή σε βρετανική τηλεοπτική σειρά ήταν στο “Sky Strike Back”, δίπλα στον Richard Armitage, το 2010.

Το Cold Water σε σενάριο του γνωστού βραβευμένου θεατρικού συγγραφέα David Ireland, ο οποίος έχει υπογράψει και το σενάριο της σειράς “The Lovers του Sky” και είναι επίσης γνωστός για τον ρόλο του Sean Devlin στη δημοφιλή κωμωδία “Derry Girls”.

Την εκτελεστική παραγωγή του “Cold Water” έχουν αναλάβει οι Chris Fry, Alice Tyler, Lydia Hampson, Jane Featherstone, Ireland και ο Lincoln. Περισσότερες ανακοινώσεις για το casting και λεπτομέρειες παραγωγής αναμένεται να ανακοινωθούν, με τα γυρίσματα να προγραμματίζονται να ξεκινήσουν αργότερα το 2024.

Πηγή: Coming Soon