Η Sony Pictures απέκτησε τα δικαιώματα της ταινίας “A Big Bold Beautiful Journey”, με πρωταγωνιστές τους Margot Robbie και Colin Farrell με την πρώτη μεγάλη συμφωνία της Ευρωπαϊκής Αγοράς Κινηματογράφου στο Βερολίνο.

Είναι η τρίτη ταινία μεγάλου μήκους για τον Καναδό σκηνοθέτη Kogonada, σε σενάριο του Seth Reiss το οποίο περιγράφεται «ως μια ευφάνταστη ιστορία δύο αγνώστων, που τους συνδέει ένα απίστευτο ταξίδι». Για την Ρόμπι είναι η πρώτη ταινία που θα πρωταγωνιστήσει μετά τον εισπρακτικό θρίαμβο της “Barbie” η οποία ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια σε πωλήσεις εισιτηρίων παγκοσμίως έχοντας αναλάβει και την παραγωγή.

«Κάποιες φορές σε αυτή τη δουλειά διαβάζεις ένα σενάριο τόσο ιδιαίτερο και πρωτότυπο, που φτάνεις μέχρι την τελευταία σελίδα, ενθουσιασμένος και ανεβασμένος», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony Pictures Motion Picture Group Tom Rothman. «Το “A Big Bold Beautiful Journey”, του Seth Reiss, είναι ένα τέτοιο σενάριο και μαζί με τον εξαιρετικό σκηνοθέτη Kogonada, το τέλειο καστ με τον Colin και την Margot καθώς και τους κορυφαίους παραγωγούς Bradley Thomas, Dan Friedkin και Ryan Friedkin είναι ένα έργο από τον ουρανό».

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα την άνοιξη στην Καλιφόρνια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ