Η σειρά του FX, “The Bear“, ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν, η οποία θα γυριστεί ακριβώς μετά την τρίτη σεζόν γυρίζεται αυτή τη περίοδο στο Σικάγο.

Τα νέα έρχονται μέσω του The Hollywood Reporter, ο οποίος επιβεβαίωσε τη συνέχιση της σειράς, αν και σημείωσε ότι το FX αρνήθηκε να σχολιάσει. Η κίνηση να κινηματογραφηθούν οι εποχές με την σειρά έγινε σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί η σειρά σε ένα ετήσιο πρόγραμμα κυκλοφορίας, «καθώς το καστ και οι δημιουργικοί συνεχίζουν να συμπληρώνουν τα ημερολόγιά τους με μεγάλου μήκους έργα ως αποτέλεσμα της ευρείας επιτυχίας της σειράς». σύμφωνα με το THR .

Από την πρεμιέρα της το 2022, η σειρά έχει γίνει αρκετά επιτυχημένη, κερδίζοντας πολλά βραβεία καθώς και τη δεύτερη θέση στη λίστα των καλύτερων τηλεοπτικών εκπομπών του 2023 του Consequence . Τα αστέρια του, ο Jeremy Allen White, ο Ayo Edebiri και ο Ebon Moss-Bachrach, έχουν κερδίσει από ένα Emmy, και ταυτόχρονα κλείνουν δουλειές και σε άλλες παραγωγές, όπως ο ρόλος του Edebiri στο Inside Out 2 και ο ρόλος του Moss-Bachrach στο Fantastic Four της Marvel, γεγονός που αποδεικνύει πόσο έχει αυξηθεί η δημοφιλία τους.

Η 3η σεζόν του “The Bear” αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2024, ενώ οι προηγούμενες σεζόν της σειράς είναι προς το παρόν διαθέσιμες για πλήρη ροή στο Hulu.

Πηγή: Consequence