Τα 200 ονόματα των Δημιουργών του Ελληνικού Κινηματογράφου τοποθετήθηκαν στην κεντρική στήλη των καθισμάτων του STUDIO ανάμεσα από τις δύο κολώνες του Θόδωρου Αγγελόπουλου και του Σωτήρη Καψάσκη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτασμών των 55 χρόνων από την ίδρυση του STUDIO, ο κινηματογράφος θα διοργανώνει ατομικά αφιερώματα ή ομαδοποιημένα στους Έλληνες Δημιουργούς με ειδικές προβολές.

Όπως λένε για «Είμαστε ακόμα ανοιχτοί σε προτάσεις για οποιαδήποτε τυχόν παράλειψη κάποιου σπουδαίου Δημιουργού που δε βρίσκεται στη λίστα ενώ ταυτόχρονα προχωράμε τη διαδικασία των πληροφοριών για κάθε δημιουργό στην ιστοσελίδα μας. Οι πληροφορίες συνεχώς θα εμπλουτίζονται με νέα στοιχεία και υλικό (βιογραφίες, φιλμογραφίες, φωτογραφικό υλικό κ.α.)

Όσοι από εσάς, φίλοι του STUDIO και μέλη της οικογένειας των δημιουργών, επιθυμείτε να προσφέρετε αρχειακό υλικό για τους δημιουργούς μπορείτε να το κάνετε στέλνοντας το υλικό στο email: [email protected] ή μπορείτε να φέρετε το υλικό στον κινηματογράφο και να το ψηφιοποιήσουμε. Θα ήταν χαρά μας, να το χρησιμοποιήσουμε και να δημοσιεύσουμε τα ονόματα σας ως πηγή άντλησης των πληροφοριών».

STUDIO new star art cinema

Σπάρτης και Σταυροπούλου 33, Πλ. Αμερικής- Τηλ: 21 0864 0054

LINKS >>>

https://www.facebook.com/studioanewstar

https://www.facebook.com/filoistudio

https://www.facebook.com/studiioartcinema

https://www.instagram.com/studionewstarartcinema/