Στις Καλύβες του δήμου Αποκορώνου βρέθηκε το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Δυτική Κρήτη.

Τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκαν στην πλατεία του χωριού κάτοικοι και μέλη της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ που του προσέφεραν ένα καλάθι με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, ενώ ήπιαν μαζί του τσικουδιά και γεύτηκαν καλιτσούνια. Κάτοικος της περιοχής υποδέχθηκε τον κ Τσίπρα λέγοντας του μια μαντινάδα στην οποία ανέφερε: «Αλέξη ο Αποκόρωνας και των βουνών οι στράτες, σε χαιρετίζουνε άνθρωποι δημοκράτες».

Ο κ Τσίπρας ευχαρίστησε τους κατοίκους για την υποδοχή καλώντας τους να συμμετέχουν στις κάλπες της Κυριακής, στη μεγάλη, αληθινή γιορτή της δημοκρατίας, όπως είπε.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τους εθελοντές για την συμμετοχή τους στις εσωκομματικές εκλογές, τονίζοντας ότι σε όλη τη χώρα θα διεξαχθεί μία άψογη και αδιάβλητη διαδικασία. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά, Ανδρέας Παπανδρέου, εσωκομματική κάλπη θα στηθεί ακόμα και στην ακριτική Γαύδο.

Στις Καλύβες, τον κ. Τσίπρα συνόδευαν ο βουλευτής Παύλος Πολάκης, ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Αποστολάκης, η πρώην βουλευτής Βάλια Βαγιωνάκη και τοπικά κομματικά στελέχη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρακάθισε σε κλειστό γεύμα με μέλη των εφορευτικών επιτροπών των εσωκομματικών εκλογών της 15ης Μαΐου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ