«Χρειάζεται πραγματικά να πούμε “μην ρίχνετε μπάλες του γκολφ στο Grand Canyon;”» ρώτησε το Εθνικό Πάρκο σε ανάρτησή του στο Facebook. «Το να πετάτε αντικείμενα στο φαράγγι δεν είναι μόνο παράνομο, αλλά μπορεί επίσης να θέσει σε κίνδυνο τους πεζοπόρους και την άγρια ζωή που μπορεί να βρίσκονται από κάτω».

Η TikToker Katie Sigmond δέχθηκε κριτική μετά την ανάρτηση ενός βίντεο στην δημοφιλή πλατφόρμα, που την δείχνει να χτυπάει μια μπάλα του γκολφ και να πετάει ένα μπαστούνι του γκολφ στο Grand Canyon. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει 3 ποινικές κατηγορίες για πλημμέλημα, δήλωσε στην Washington Post η εκπρόσωπος του πάρκου Joelle Baird. Οι κατηγορίες αφορούν τη δημιουργία «επικίνδυνης κατάστασης», τη ρίψη απορριμμάτων και τη ρίψη αντικειμένων πάνω από το χείλος του φαραγγιού, σύμφωνα με την Baird.

Στο βίντεο, το οποίο έχει διαγραφεί από τον λογαριασμό της, η Sigmond φαίνεται να στέκεται στο χείλος του φαραγγιού και να πετάει μια μπάλα του γκολφ. Μετά τη ρήψη της έσπασε το μπαστούνι και πέταξε το μισό στο φαράγγι. Η λεζάντα στο κάτω μέρος του βίντεο γράφει «Πώς συνέβη αυτό;».

Ο Baird δήλωσε ότι κάθε μία από τις κατηγορίες για πλημμέλημα που κατατέθηκαν εναντίον της Sigmond μπορεί να επιφέρει έως και 6 μήνες φυλάκιση και 1.000 δολάρια πρόστιμο. Η δικάσιμος ημέρα της Sigmond δεν έχει ανακοινωθεί δημοσίως.

Πηγή: Now This News