Ένας τεταμένο διάλογος μεταξύ των πρώην συμπρωταγωνιστών του “Saturday Night Live” Amy Poehler και Jimmy Fallon έχει γίνει viral μετά την κατηγορία του παρουσιαστή της βραδινής εκπομπής ότι δημιούργησε ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον για τους υπαλλήλους του.

Η έντονη αλληλεπίδραση, η οποία δημοσιεύτηκε στο X (πρώην Twitter), καλύφθηκε αρχικά στην αυτοβιογραφία της Tina Fey το 2013 “Bossypants” και απεικόνιζε τον Fallon, να φωνάζει στην Poehler, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου.

«Η Amy Poehler ήταν νέα στο SNL και ήμασταν όλοι μαζεμένοι στην αίθουσα των συγγραφέων του 17ου ορόφου, περιμένοντας να ξεκινήσει το μιτινγκ το βράδυ της Τετάρτης», έγραψε η Fey.

«Η Amy βρισκόταν στη μέση αστεϊσμών με τον Seth Meyers απέναντι από το τραπέζι και έκανε κάτι χυδαίο για αστείο. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ακριβώς ήταν, εκτός από το ότι ήταν βρώμικο και δυνατό και “άμορφο”».

«Ο Jimmy Fallon γύρισε προς το μέρος της και με φωνή είπε: “Σταμάτα αυτό! Δεν είναι χαριτωμένο! Δεν μου αρέσει”», συνέχισε το απόσπασμα. «Η Amy σταμάτησε, και του είπε: “Δεν με νοιάζει αν σου αρέσει”».

Σύμφωνα με την σεναριογράφο του “Mean Girls”, ο Fallon ξαφνιάστηκε καθώς η Poehler άρχισε να αστειεύεται με τον Meyers.

«Η Amy ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν εκεί για να είναι χαριτωμένη. Δεν ήταν εκεί για να το παίξει σύζυγος και φίλη στις σκηνές των αγοριών. Ήταν εκεί για να κάνει αυτό που ήθελε να κάνει και δεν την ένοιαζε αν τους αρέσει».

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται αρκετές ημέρες αφότου το Rolling Stone δημοσίευσε ένα άρθρο που ισχυριζόταν ότι αρκετοί υπάλληλοι είχαν σκέψεις αυτοκτονίας λόγω της ασταθούς συμπεριφοράς του Fallon.
«Όλοι περπατούσαν σε τεντωμένο σκοινί», θυμάται ένας πρώην υπάλληλος. «Ποτέ δεν ήξερες ποιον Jimmy θα θα είχε απέναντί σου».

Ένας υπάλληλος θυμήθηκε επίσης ένα περιστατικό του 2017 στο οποίο ο Fallon φέρεται να διέγραψε αστεία σε ένα κομμάτι χαρτί που κρατούσε και μετά εμφανίστηκε μπερδεμένος.

«Δεν μπορούσε να θυμηθεί ότι μόλις το είχε διαγράψει μόνος του», είπε ο υπάλληλος. «Έλεγα: «Ω, Θεέ μου, [φαίνεται] μεθυσμένος». Δεν ξέρει τι κάνει.»

«Πνευματικά, ήμουν στο χαμηλότερο σημείο της ζωής μου. Δεν ήθελα να ζήσω άλλο. Σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω όλη την ώρα», είπε ένας πρώην υπάλληλος.

Αρκετοί υπάλληλοι ισχυρίστηκαν επίσης στο ρεπορτάζ ότι ο Fallon συχνά υποτίμησε το προσωπικό και τους υπαλλήλους για μικρές ολισθήσεις. «Ήταν σαν, αν ο Jimmy είναι σε κακή διάθεση, η μέρα όλων είναι τρελή», αποκάλυψε ένας υπάλληλος.

«Οι άνθρωποι δεν αστειεύονταν στο γραφείο και δεν μιλούσαν μεταξύ τους. Έπρεπε να προσέχεις πολύ τι κάνεις γιατί ο Jimmy είναι σε κακή διάθεση και αν το δει αυτό, μπορεί να τα παρει».

Ο Fallon αργότερα ζήτησε συγγνώμη από τα μέλη του προσωπικού του κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης του Zoom ως απάντηση στην έκθεση του Rolling Stone.

«Είναι ντροπιαστικό και νιώθω τόσο άσχημα. Συγγνώμη αν έφερα σε δύσκολη θέση εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας» είπε ο Jimmy Fallon στο προσωπικό του Tonight Show κατά τη διάρκεια μιας σύντομης συνάντησης μέσω Zoom το απόγευμα της Πέμπτης, ανέφερε το προσωπικό στο Variety και στο Rolling Stone. «Νιώθω τόσο άσχημα που δεν μπορώ να το περιγράψω» σημείωσε

Πηγή: The New York Post