Ο Ted Lasso και η ποδοσφαιρική ομάδα AFC Richmond θα συμπεριληφθούν στο επερχόμενο “FIFA 23”, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η EA Sports.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας, η AFC Richmond θα είναι διαθέσιμη ως επιλογή για φιλικό αγώνα, στο career mode και στο online παιχνίδι. Ο Lasso, τον οποίο υποδύεται ο Jason Sudeikis, θα εμφανίζεται μόνο στο career mode.

«Είμαι πραγματικά τυχερός και βαθιά ευγνώμων που είχα πολλές ξεχωριστές στιγμές στην καριέρα μου μέχρι στιγμής και θεωρώ αυτή την εμπειρία ανάμεσα στις καλύτερες από αυτές», ανέφερε ο Sudeikis σε δήλωσή του. «Ως μακροχρόνιοι οπαδοί του FIFA της EA SPORTS, η ενσωμάτωση του Ted Lasso και ολόκληρης της ομάδας του, AFC Richmond, στη νεότερη έκδοση του παιχνιδιού, είναι πραγματικά ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα και τα υπόλοιπα παιδιά της σειράς».

Η επιβεβαίωση στις πρώτες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο ίντερνετ, ήρθε με ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς Apple TV+, όπου ο προπονητής ποδοσφαίρου Ted Lasso, τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός Jason Sudeikis, φαίνεται να σαρώνεται ψηφιακά υπονοώντας ότι πρόκειται να συμπεριληφθεί ως χαρακτήρας σε ένα επερχόμενο videogame. Στη συνέχεια, η EA Sports απάντησε στο tweet με ένα emoji που κλείνει το μάτι, σφραγίζοντας έτσι τη συμφωνία για την εμφάνιση του προπονητή Ted Lasso και της ποδοσφαιρικής ομάδας του στην επόμενη έκδοση FIFA.

Για τους μη μυημένους, η σειρά “Ted Lasso” είναι μια αθλητική κωμική σειρά, που ακολουθεί έναν προπονητή αμερικανικού ποδοσφαίρου (η αμερικανική έκδοση του ράγκμπι), ο οποίος προσλαμβάνεται για να προπονήσει μια δευτεροκλασάτη αγγλική ομάδα ποδοσφαίρου, την AFC Richmond. Όπως θα περίμενε κανείς, η άφιξή του αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό, καθώς αγωνίζεται να μάθει το άθλημα και την κουλτούρα που το περιβάλλει. Η σειρά απέσπασε φέτος τέσσερα βραβεία Emmy, συμπεριλαμβανομένου του δεύτερου συνεχόμενου «Βραβείου Κωμικής Σειράς».

Το “FIFA 23” θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου σε PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series S/X. Με την αγορά της Ultimate Edition ή τη συνδρομή στο EA Play Pro αποκτάτε τριήμερη πρόσβαση νωρίτερα από τις 27 Σεπτεμβρίου. Το EA Play σας δίνει περιορισμένη πρόσβαση από τις 27 Σεπτεμβρίου. Το FIFA 23 Legacy Edition θα είναι διαθέσιμο στο Nintendo Switch.