Ο Snoop Dogg δίνει λίγη hip-hop αυθεντικότητα στον κόσμο της παιδικής ψυχαγωγίας με τη νέα του σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο “Doggyland – Kids Songs & Nursery Rhymes”.

Με πρωταγωνιστή τον ίδιο ως “Bow Wizzle”, το “Doggyland” δίνει μια hip-hop εκδοχή σε δημοφιλή παιδικά τραγούδια όπως τα “Wheels on the Bus” και “Head Shoulders Knees & Toes”, ενώ ταυτόχρνα περνάει σημαντικά μηνύματα στα παιδιά μέσω των στίχων του σε παιδικά τραγούδια, όπως τα Everyone Is Different και Sharing Is Caring.

«Ως πατέρας, παππούς και προπονητής football σε μικρές ηλικίες, ήταν πάντα σημαντικό για μένα να δημιουργώ θετικά και εκπαιδευτικά περιβάλλοντα για όλα τα παιδιά», δήλωσε ο Snoop Dogg. «Θέλαμε να φέρουμε τη σειρά μας στο YouTube και στο YouTube Kids που παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε όλους, ώστε να μπορούν να την απολαύσουν όλα τα παιδιά».

Ο D-o-double G συνέχισε λέγοντας, «Πάντα ήθελα να δημιουργήσω μια σειρά φιλική προς τα παιδιά, που να αφήνει τα παιδιά να είναι παιδιά και να είναι αντιπροσωπευτική της κουλτούρας του hip-hop. Από τη μουσική, μέχρι τους χαρακτήρες».

Το “Doggyland” δημιουργήθηκε από τον Snoop Dogg μαζί με τον R&B καλλιτέχνη October London και τον Claude Brooks, δημιουργό της παιδικής σειράς “Hip Hop Harry”. Ο τίτλος της σειράς “Doggyland” προήλθε απ’ το ομώνυμο κομμάτι του άλμπουμ “Tha Doggfather” που κυκλοφόρησε το 1996 και ήταν η δεύτερη προσωπική δουλειά του Snoop Dogg.

Τα νέα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στο YouTube και το YouTube Kids κάθε Τρίτη.