Η Cara Delevingne λέει ότι συνήθιζε να θεωρεί τον εαυτό της «ένα αρκετά μοντέρνο, νεαρό, δροσερό κορίτσι που δεν κωλώνει σε τίποτα». Αλλά το βρετανικό μοντέλο και ηθοποιός διαπίστωσε ότι ακόμη και η ίδια η σεξουαλικότητά της έχει τα όριά της, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της νέα της σειράς “Planet Sex” στο Hulu.


«Πήγα σε ένα σεμινάριο αυνανισμού νομίζοντας ότι θα ήταν μια αίθουσα διδασκαλίας και θα είχα ένα σημειωματάριο, και αντί γι’ αυτό, είχαν ένα ροζ, δερμάτινο στρώμα γυμναστικής στο πάτωμα με έξι άτομα στον χώρο να λένε: “Λοιπόν, βγάλε το εσώρουχό σου. Αυτό είναι το λιπαντικό”», δήλωσε η Delevingne, μιλώντας στην εμπορική έκθεση MIPCOM στις Κάννες. «Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήμουν σεμνότυφη και τους έλεγα: “Συγγνώμη, τι; Συγγνώμη, όχι, με τίποτα, δεν θα το κάνω αυτό”. Αλλά κατά κάποιο τρόπο προσαρμόστηκα και έκανα ό,τι ένιωθα άνετα να κάνω».

Η Delevingne μίλησε για την προσωπική της διαδρομή στη δημιουργία του “Planet Sex” στην έκθεση MIPCOM, η οποία περιλάμβανε μια 10λεπτη προεπισκόπηση του πρώτου επεισοδίου (απαγορεύτηκε στους παρευρισκόμενους να βιντεοσκοπήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ωριαίας συνεδρίασης).

«Κάθε μέρα [στα γυρίσματα του Planet Sex] ήταν εντελώς διαφορετική», δήλωσε η Delevingne. «Έχω συνηθίσει να είμαι χαμαιλέοντας, αλλά αυτό ήταν παράλογο. Τη μία μέρα θα σου πάρουν αίμα ενώ έχεις οργασμό, την επόμενη μέρα θα πας σε μια πορνογραφική βιβλιοθήκη. Έλεγα: “Σωστά, εντάξει, βιδώστε μου το κεφάλι πίσω”».

Σε κάθε επεισόδιο της σειράς η Delevingne εξερευνά ένα μεγάλο ερώτημα σχετικά με τη σεξουαλικότητα. Σύμφωνα με τον CEO της Fremantle U.K. Simon Andreae, ο οποίος σκέφτηκε πρώτος την ιδέα για τη σειρά, «Μέσα από εργαστήρια, διαφορετικές κουλτούρες, διαφορετικά άτομα, το μυαλό και το σώμα της Delevigne θα βγάζει κάποιο συμπέρασμα».

Ο Andreae δήλωσε ότι η σειρά ήθελε να αποφύγει την «κλασική χολιγουντιανή αποστασιοποίηση που δεν θέλει να προσβάλει κανέναν» έτσι ώστε να καταλήξει σε πραγματικά συμπεράσματα σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό. «Ο σεξουαλικός προσανατολισμός έχει τελειώσει από τη στιγμή που γεννιέσαι», σχολίασε.

Στα πρώτα λεπτά του κλιπ του “Planet Sex” που προβλήθηκε στη MIPCOM, η Delevingne δήλωσε ότι είναι 100% queer. Επίσης, είναι παραγωγός της σειράς μαζί με την Fremantle μέσω της Milkshake Productions για το Hulu και το BBC. Η σειρά, την οποία η Fremantle έχει προπωλήσει σε περισσότερες από 92 αγορές σε όλο τον κόσμο, θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu αργότερα φέτος.

Πηγή: Hollywood Reporter