Η Τόρι Σπέλινγκ μαθαίνει στα παιδιά της να ακολουθούν το δικό τους δρόμο, όμως αποκάλυψε ότι ένα από τα πέντε της παιδιά δεν ξεκίνησε και πολύ καλά τη νέα του σχολική χρονιά καθώς έπεσε θύμα σχολικού εκφοβισμού.

Μιλώντας στο περιοδικό People η ηθοποιός και τηλεοπτική προσωπικότητα είπε ότι: «τα παιδιά μου μόλις επέστρεψαν στο σχολείο και ακριβώς όταν νομίζεις ότι ένα τα κατάφερε, ένα από τα άλλα παιδιά μου δέχθηκε bullying την πρώτη μέρα του σχολείου. Ένιωσα σαν να ήμουν εγώ στη θέση του. Προσπαθούμε να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή του και να του υπενθυμίσουμε το πόσο ικανό παιδί είναι».

Η Σπέλινγκ έχει μιλήσει για τον εκφοβισμό που αντιμετώπισε η 14χρονη κόρη της, Στέλλα, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ξέρει ότι η «διαδρομή» που ακολουθεί με το άλλο της παιδί μπορεί να φαίνεται λίγο διαφορετική.

«Τα παιδιά μας έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά», είπε, προσθέτοντας ότι ακόμη και δάσκαλοι έχουν εξετάσει εξονυχιστικά τα παιδιά της. «Αντιμετωπίζουν διαπροσωπικό εκφοβισμό από τους συνομηλίκους τους, αλλά στη συνέχεια αντιμετωπίζουν κοινωνικό εκφοβισμό από ενήλικες, ακόμη και άλλους γονείς».