Όταν οι φθινοπωρινές και oι χειμερινές καταιγίδες δημιουργούν ταραχώδη κύματα στη λίμνη Erie, ο Καναδός φωτογράφος Trevor Pottelberg στέκεται εκεί και καταγράφει τις αμέτρητες εκρήξεις που ξεπηδούν από την επιφάνεια του νερού. Αντιμέτωπος με ανέμους έως και 60 χιλιόμετρα την ώρα, καδράρει τεράστια κύματα καθώς αναδύονται σε δραματικές εκρήξεις, αφήνοντας στο πέρασμά τους ίχνη παγωμένης ομίχλης και κυματισμών στον αέρα.

Τα μνημειώδη αυτά κύματα φαντάζουν τόσο ενεργητικά στς φωτογραφίες του Pottelberg και στην πραγματικότητα καμαρώνουν τόσο ισχυρά, αναδεικνύοντας την τρομερή δύναμη της φύσης.

Με έδρα το Brownsville του Οντάριο, ο Pottelberg διδάσκει φωτογραφία στο Fanshawe College και σύντομα πρόκειται να εκθέσει τον Δεκέμβριο μια μοναδική σειρά τοπίων και ζώων από τις περιπέτειες του στη φύση του Καναδά.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα έργα του στο Instagram και το Facebook, και να αγοράσετε εξαιρετικά τυπώματα των τοπίων που φωτογραφίζει στον ιστότοπό του, μερικά από τα οποία αναγνωρίστηκαν πρόσφατα στον Επαγγελματικό Διαγωνισμό Φωτογράφων του Καναδά στο Οντάριο.

Φωτ.: © Trevor Pottelberg
Φωτ.: © Trevor Pottelberg
Φωτ.: © Trevor Pottelberg

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: Instagram | Facebook